Ελλάδα

Αμφιλοχία: Στο νοσοκομείο μαθητής λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ σε κατάληψη

Οι καταλήψεις σχολείων αυξάνονται και η κατάσταση δείχνει να βγαίνει εκτός ελέγχου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν σε υπό κατάληψη σχολείο στην Αμφιλοχία. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το agriniopress.gr οι αστυνομικές αρχές της περιοχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του να αφορά έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, ο 16χρονος γιος του, τις βραδινές ώρες Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου, όντας στην κατάληψη του ΓΕΛ Αμφιλοχίας κατανάλωσε ποσότητα αλκοολούχων ποτών, τα οποία και οδήγησαν στην διακομιδή του για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, λόγω μέθης. Ως εκ τούτου, οι Aρχές αναζήτησαν και συνέλαβαν τον πατέρα ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε και η σχετική δικογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από 700 σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα τελούν υπό κατάληψη, τα 250 εκ των οποίων στην Αττική, την ώρα που διαρκώς κλείνουν νέες σχολικές μονάδες ή τμήματα εξαιτίας και κρουσμάτων κορονοϊού. Τις προηγούμενες ημέρες, μαθητές και εκπαιδευτικοί πραγματοποιήσαν πορείες στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες μεγαλουπόλεις, με βασικά αιτήματα να συγκροτηθούν τμήματα με (το πολύ) 15 μαθητές, να προσληφθεί το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό και προσωπικό καθαριότητας με στόχο να γίνονται τα μαθήματα στα σχολεία με ασφάλεια και να ανατραπεί ο νόμος Κεραμέως για την τράπεζα θεμάτων.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το