Αθλητισμός

Έρχονται νέες ανακοινώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανοιχτό παραμένει στον Ολυμπιακό Βόλου το θέμα της απόκτησης του Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου πετυχαίνοντας 12 γκολ σε 22 παιχνίδια. Επίσης μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Θεοδωρίδης έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Γ’ Εθνικής τις οποίες και εξετάζει.
Από εκεί και πέρα, παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται, όπως έχουμε τονίσει, ο Γιώργος Παπακώστας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον ΑΟ Τρίκαλα (11 συμμετοχές).
Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Σέττο, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Εφόσον προχωρήσουν οι παραπάνω μεταγραφές, ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά, αν και στην ομάδα αναμένεται να έρθουν κι άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές με θητεία στις εθνικές κατηγορίες.
Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί η απόκτηση των Άγγελου Σταυράκη, Γιώργου Μπλατσέρη, Μπάμπη Πετράκου και Χρήστο Τζέκα. Από το περσινό ρόστερ έχει ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας με τους Αλέξανδρο Αναστασίου, Φίλιππο Σκοπελίτη, Μάριο Παπαδήμο  Φώτη Καρατσόλη και Αντώνη Κατσαγεωργίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το