Photo Gallery, Τοπικά

“Αδιαφορεί” η “Εργατική Αυτονομία” για στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ

Οι υποψήφιοι με την «Εργατική Αυτονομία» για τις αυριανές εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Βόλου κ.κ. Βασ. Πισιώτης (αριστερά) και Θοδ. Πανόπουλος

Αδιαφορεί η «Εργατική Αυτονομία» για στήριξη από το ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή της, «η Εργατική Αυτονομία, συνδικαλιστική κίνηση η οποία ως γνωστόν συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες του 19ου συνεδρίου του Ε.Κ. Βόλου, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, δηλώνει διά των υποψηφίων της, Θοδωρή Πανόπουλου και Βασίλη Πισιώτη, ότι στέκεται με παγερή αδιαφορία απέναντι στην εκφρασθείσα στήριξη του συνδυασμού μας, από το Δίκτυο των συνδικαλιστών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. αλλά και από οποιεσδήποτε άλλες πολιτικές ή συνδικαλιστικές συλλογικότητες διέπονται απ’ την ίδια μ’ αυτόν αντίληψη.

Μία άθλια αντίληψη που θέλει την τακτική να είναι εκείνη τελικά που θα καθορίζει την όποια στρατηγική.

Η αντίληψη όμως αυτή, είναι εκείνη η οποία τις τελευταίες δεκαετίες με πολύ μελανά χρώματα έχει αναγάγει την πολιτική από επιστήμη της οργάνωσης της κοινωνίας και της επίλυσης των προβλημάτων της σε τέχνη της εξαπάτησης.

Γι’ αυτό λοιπόν, καλούμε κάθε έντιμο αντιπρόσωπο να στηρίξει το συνδυασμό μας, ο οποίος αγωνίζεται με αμείωτη ένταση, όχι μόνο κατά του εργοδοτικού συνδικαλισμού, αλλά με το ίδιο πάθος αγωνίζεται και για την οριστική κατάργηση του συνδικαλιστικού μοντέλου της γραφειοκρατίας της ανάθεσης και της χειραγώγησης.

Τέλος, παλεύουμε ανυποχώρητα για ένα συνδικαλιστικό κίνημα που θα στηρίζεται στις αρχές της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης της τάξης, χωρίς «ειδικούς» και εργατοπατέρες».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το