Αθλητισμός

Σέντρα στις 20 Αυγούστου το νέο πρωτάθλημα

prwtathlima

Το Σάββατο 20 Αυγούστου θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Super League, όπως αποφάσισε η Λίγκα στη συνεδρίαση της Τετάρτης (30/3). Κι ενώ η ημερομηνία της πρεμιέρας του ερχόμενου πρωταθλήματος βρέθηκε, την ίδια ώρα στη Super League βρίσκονται σε αναζήτηση νέου χορηγού.

Στη συνεδρίαση υζητήθηκε το ενδεχόμενο να προσληφθεί εμπορικός διευθυντής ή να υπάρξει συνεργασία με κάποια εταιρεία, προκειμένου να βρεθούν προσφορές για χορηγική συμφωνία.

Η ανάγκη εύρεσης χρημάτων είναι τόσο μεγάλη, που εφόσον βρεθεί κάποιος χορηγός, επιδίωξη της Λίγκας θα είναι να εισπράξει μια προκαταβολή της τάξεως του ενός εκατ. ευρώ για να πληρωθούν διαιτητές και άλλες εκκρεμότητες.

Στο ΔΣ της Super League συζητήθηκε και το ζήτημα της ανακατανομής των τηλεοπτικών εσόδων που έθεσε η ΑΕΚ, η οποία διεκδικεί 1,4 εκατ. ευρώ, επιπλέον, από τα 2 εκατ. ευρώ που δικαιούτο ως νεοφώτιστη, αλλά δεν υπήρξε κάποια απόφαση.

Αναλυτικά oι αποφάσεις

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1: Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2016.

2: Ο εξ αναβολής αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 19:30.

3: Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Super League Κ15 θα διεξαχθεί στo γήπεδο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

4: Η Τελική Φάση (Final 4) του Πρωταθλήματος NovaSports Super League K17 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΠΑΕ ΑΤΡΟMΗΤΟΣ ΑΘ.

5: Επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος Super League: Το Δ.Σ. αποδέχθηκε την πρόταση της εταιρείας ADIDAS για την επέκταση της συμφωνίας με τη Super League για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο (2016-17)».

Πηγή www.sentragoal.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το