Τοπικά

Ο κόσμος αγκάλιασε την “Ημέρα Υιοθεσίας” της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου (photos)

DSC07275

“Ημέρα υιοθεσίας» και Bazzar με χειροποίητες κατασκευές πραγματοποιεί σήμερα η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου στο Πεδίον Άρεως. Η ημέρα υιοθεσίας ξεκίνησε στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Φιλοζωικής Ομάδας και επισκέφθηκε το σημείο για να δει τα σκυλάκια που δίνονταν προς υιοθεσία και να συνδράμει το έργο τους αγοράζοντας τις χειροποίητες κατασκευές.

DSC07279

Μάλιστα υιοθετήθηκαν και πέντε κουταβάκια που είχαν βρεθεί πρόσφατα από μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας σε περιοχή κάτω από την Κουκουράβα. Συνολικά υιοθετήθηκαν 8 σκυλάκια. Σε όσους υιοθέτησαν κάποιοι σκυλάκι, αυτό έγινε με συμβόλαιο υιοθεσίας και με εξάμηνη παροχή τροφής από το Pedigree. Τα μεγαλύτερα ζωάκια δίνονται στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα .

O Ραούλ περιμένει κάποιον να τον αγαπήσει και να τον πάρει σπίτι του
O Ραούλ περιμένει κάποιον να τον αγαπήσει και να τον πάρει σπίτι του

Δυστυχώς τα πιο μεγάλα σε ηλικία σκυλάκια δεν υιοθετήθηκαν, ωστόσο από τις χειροποίητες κατασκευές συγκεντρώθηκαν κάποια χρήματα για τις τροφές τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως η Φιλοζωική Ομάδα αντιμετωπίζει δυσκολίες καθώς απαιτούνται χρήματα για τις τροφές και τα εμβόλια των σκύλων, ενώ έχει σταματήσει η δημοτική βοήθεια.

DSC07267
Η φιλική Μπέλα κάνει χαρές σε όποιον δει
Ο Νικηφόρος
Ο Νικηφόρος

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου προγραμματίζει σε λίγες ημέρες παρόμοια δράση. Όποιος επιθυμεί να προσφέρει την αγάπη του και να υιοθετήσει κάποιο από τα σκυλάκια μπορεί να επικοινωνήσει με τη σελίδα της ομάδας στο Facebook ή να επισκεφθεί , πρωινές ώρες, το Πεδίον Άρεως όπου βρίσκονται μέλη της ομάδας.

Δύο από τα πέντε συνολικά κουταβάκια που υιοθετήθηκαν σήμερα
Δύο από τα πέντε συνολικά κουταβάκια που υιοθετήθηκαν σήμερα
Η Τάμτα περιμένει κάποιον και αυτή στο Πεδίον του Άρεως
Η Τάμτα περιμένει κάποιον και αυτή στο Πεδίον του Άρεως
DSC07273
Η Τζίνα περιμένει το καινούργιο της αφεντικό
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το