Τοπικά

1.000 δέματα με γαλακτοκομικά προϊόντα και διατακτικές θα διανείμει η ΕΒΟΛ

1.000 δέματα με γαλακτοκομικά προϊόντα της ΕΒΟΛ θα διανείμει για τις γιορτές ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου σε αναξιοπαθούντες πολίτες. Το κάθε δέμα θα περιέχει και μία διατακτική των 50 ευρώ για μπορέσουν οι δικαιούχοι να ψωνίσουν τρόφιμα από σούπερ μάρκετ.
Η επιλογή των δικαιούχων που θα λάβουν αυτό το βοήθημα θα γίνει από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας τους Δήμους και την ΕΒΟΛ.

Η επιλογή των δικαιούχων που θα λάβουν αυτό το βοήθημα θα γίνει από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας τους Δήμους και την ΕΒΟΛ.
Θα δοθούν κάρτες στους ως άνω φορείς οι οποίες θα δοθούν κατά την κρίση τους σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η διανομή των δεμάτων θα γίνει από την Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ την Παρασκευή 21/12/2018 και ώρα 11:00 π.μ. για μεν τους συμπολίτες μας του Βόλου στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ.Νικολάου για δε τους δικαιούχους των περιφερειακών Δήμων της Μαγνησίας στο χώρο των Δημαρχείων τους από τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων.

Για την παραλαβή ο κάθε δικαιούχος θα προσκομίζει την κάρτα που θα του έχει δοθεί από τους ανωτέρω φορείς.
Επίσης η ΕΒΟΛ θα χορηγεί καθημερινά για το χρονικό διάστημα από 23/12/2018 έως 10/01/2019 200 φιάλες γάλακτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις Άσπρες Πεταλούδες, ΕΛΕΠΑΠ, στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο Γηροκομείο Βόλου, στο Γηροκομείο Καναλίων καθώς και στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η απόφαση του Συνεταιρισμού Βόλου αποτελεί ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της στήριξης της τοπικής κοινωνίας στα προϊόντα ΕΒΟΛ εδώ και αρκετές δεκαετίες και δηλώνει ότι εφόσον το επιτρέπουν οι οικονομικές δυνατότητές του θα βοηθά με κάθε μέσο ευπαθείς κυρίως κοινωνικές ομάδες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το