Τοπικά

Συνεχίζεται το αδιέξοδο στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Σ3-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Συνέχεια στο αδιέξοδο στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Χθες δεν πραγματοποιήθηκε η σύγκληση της Διοικητικής Επιτροπής, όπως είχαν ζητήσει τα τρία μέλη της κ.κ. Αθ. Σταυρίδης, α’ αντιπρόεδρος, Ευστ. Πλαστάρας, γραμματέας και Ευδοκία Καπούλα, οικονομική επόπτρια, προκειμένου ο πρόεδρος κ. Αρ. Μπασδάνης να υποβάλει την παραίτησή του, μετά από την δήλωσή του, όπως έχουν υποστηρίξει οι τρεις, την Τρίτη 20 Αυγούστου, ότι παραιτείται. Από την πλευρά του ο κ. Μπασδάνης απέστειλε χθες νέα πρόσκληση για σύγκληση εκ νέου της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου αύριο Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι. Τα αδιέξοδα στο Επιμελητήριο παραμένουν και οι δύο πλευρές, τόσο των τριών όσο και του προέδρου δεν φαίνεται να κάνουν πίσω.

Μάλιστα ο κ. Μπασδάνης σε αποκλειστική του συνέντευξη στην «Θ» της Κυριακής εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ. Κ. Λεβέντη προεδρεύοντα της ΕΑΕΜ και του κ. Πλαστάρα για τις εξελίξεις στο Επιμελητήριο. Οι τρεις της Δ.Ε. καλούν τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου αύριο στις 7 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί.

Όπως αναφέρουν τα τρία μέλη της Δ.Ε. κ.κ. Αθανάσιος Σταυρίδης, Ευστάθιος Πλαστάρας και Ευδοκία Καπούλα σε χθεσινή κοινή τους επιστολή προς τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου: «Ο «παραιτηθείς» πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστ. Μπασδάνης εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του θεσμού. Απαξιώνοντας τα μέλη της Δ.Ε. που τον κάλεσαν να παραστεί στο Επιμελητήριο, δεν εμφανίστηκε σήμερα να υπογράψει και τυπικά την παραίτησή του, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου. Αντί αυτού έστειλε πάλι πρόσκληση για σύγκληση Διοικητικής Επιτροπής την Τετάρτη 28 Αυγούστου. Ο κ. Μπασδάνης δείχνει για ακόμη μία φορά, πως η καρέκλα του προέδρου είναι πιο σημαντική από την ουσία ύπαρξης και λειτουργίας του Επιμελητηρίου.

Δεν μπορεί να αντιληφθεί έστω και στην ύστατη στιγμή, ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη και την έξωθεν καλή μαρτυρία του, έναντι των μελών του Επιμελητηρίου και του Δ.Σ. αυτού. Δηλώνουμε ότι δε θα προσέλθουμε στην Διοικητική Επιτροπή τη Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 1 το μεσημέρι και καλούμε όλα τα μέλη του Δ.Σ. την ίδια μέρα και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. για ενημέρωση και συζήτηση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο φορέας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το