Τοπικά

Πολλές συλλήψεις χθες στο Βόλο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

ΧΑΣΙΣ

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 65χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, νομότυπη έρευνα στην οικία του 65χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, καλλιεργούμενα μέσα σε γλάστρες, ύψους από 0,95 εκατοστά έως 2,30 εκατοστό, τα οποία εκριζώθηκαν και 9,11 γραμμάρια κάνναβης. Τα παραπάνω ανευρεθέντα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Ακόμη συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, ο 45χρονος κατελήφθη να κατέχει τριάντα πέντε ναρκωτικά δισκία κατανεμημένα σε επτά καρτέλες των πέντε δισκίων η καθεμία, τα οποία κατασχέθηκαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς προόριζε τα παραπάνω ναρκωτικά δισκία για εμπορία. Επιπλέον, στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Εξάλλου συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), 21χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη βάρους 0,8 γραμμαρίου. Επίσης συνελήφθη προχθές το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, 18χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, εκσφενδόνισε σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών μία χάρτινη συσκευασία, με κάνναβη βάρους 2,5 γραμμαρίων. Η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε.

Εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοποδηλάτου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας εξιχνιάστηκε η κλοπή δικύκλου μοτοποδηλάτου 45χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι στο Βόλο. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ένας  42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε χθες προχθές το βράδυ και συνελήφθη. Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε από τους αστυνομικούς, εγκαταλελειμμένο, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύλληψη για κατοχή

βεγγαλικού

Συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πριν την έναρξη φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα βεγγαλικό χειρός ναυτιλίας.

Σύλληψη φυγόποινων

Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή (200) ευρώ για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Επίσης συνελήφθη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 49χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 400 ευρώ για παράβαση του νόμου «περί επιταγών».

 

Ανεύρεση πτώματος

Προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, στην ακτή «Ξενία», ανασύρθηκε νεκρός από λουόμενο 72χρονος ημεδαπός. Ο παθών διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος πιθανόν οφείλεται σε πνιγμό. Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Βόλου.

 

Συλλήψεις οδηγών

 υπό την επήρεια

οινοπνεύματος

Συνελήφθη χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, 26χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Εξάλλου συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο 375ο χλμ. της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ευαγγελισμού, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, 56χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

 

Διαρρήξεις διαμερισμάτων

Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής άγνωστοι δράστες διέρρηξαν δύο διαμερίσματα τριώροφης οικοδομής σε περιοχή της Λάρισας, ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 62 ετών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους κοσμήματα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το