Photo Gallery, Τοπικά

Στο Βόλο ο Α/ΓΕΕΘΑ του Ιράκ

Επίσκεψη σε εγκαταστάσεις βιομηχανιών που αναφέρονται στον αμυντικό τομέα

 

Επίσκεψη σε εγκαταστάσεις βιομηχανιών του Βόλου που αναφέρονται στον αμυντικό τομέα, πραγματοποίησε χθες το πρωί ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράκ, στρατηγός Babaker Baderkan Shawkt Zibari, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας από 5 έως 9 Νοεμβρίου.

Τον Στρατηγό συνόδευσαν υψηλόβαθμοι επιτελείς των Ιρακινών Ενόπλων Δυνάμεων και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της χώρας μας και στη διάρκεια των επαφών της ιρακινής αντιπροσωπείας σε βιομηχανίες του Βόλου,  διερευνήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας σε περιοχές αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Ιρακινό στρατηγό παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και τα προϊόντα βιομηχανιών της περιοχής που ειδικεύονται στον τομέα των εξοπλιστικών και αμυντικών συστημάτων ενώ συμφωνήθηκε να προγραμματιστούν και νέες επαφές στο πλαίσιο της συνεργασίας που φαίνεται να εγκαινιάζει η Ιρακινή κυβέρνηση με την Ελλάδα.

Ο ιρακινός στρατηγός με την επίσκεψή του χθες στο Βόλο (ήρθε γύρω στις 10 π.μ. και αναχώρησε στις 4 μ.μ.), ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Ελλάδα η οποία άρχισε τη Δευτέρα με συνάντηση με τον ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο και επίσκεψη στο ΥΕΘΑ και συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλο και συνεχίστηκε με επισκέψεις στη Σχολή Ικάρων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, στο Τατόι, στην ΕΑΒ κ.α.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το