Τοπικά

Βόλος: Σοκ από αιφνίδιους θανάτους 35χρονου και 42χρονου – Μετά από ένα μήνα επαναπατρισμός σορού από Αυστραλία

 

Σοκ προκάλεσε στη Μαγνησία η είδηση θανάτου δύο νέων ανθρώπων. Μάλιστα, στη μία περίπτωση, χρειάστηκε ένας μήνας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό σορού.
Η τοπική κοινωνία θρηνεί τον θάνατο του 35χρονου Θωμά Κυριαζή, ο οποίος «έσβησε» στην Αυστραλία πριν ένα μήνα, όπου ζούσε και δούλευε εκεί. Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε νεκρός στις 23 Νοεμβρίου κι από τότε ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» για την οικογένειά του προκειμένου να επαναπατρίσει τη σορό του. Ο Θωμάς «έσβησε» απρόσμενα. Η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού, διήρκησε αρκετό καιρό, μέχρι να καταφέρει να βρεθεί στα πάτρια εδάφη. Η κηδεία του άτυχου 35χρονου θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 15.30 στον Ιερό Ναό Υπαπαντής Χριστού Διμηνίου. Αφήνει πίσω του γονείς, παππούδες, αδέλφια, ξαδέρφια και συγγενείς.

Έσβησε 42χρονος
Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών ο Ευάγγελος Γκόργκας. Αφήνει πίσω του σύζυγο, κόρη, γονείς, αδέλφια, ανίψια και συγγενείς. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το