Photo Gallery, Αθλητισμός

Ο Σ. Παντελίδης πιθανότερος αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου

Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Β.

Μετά από τρεις μήνες παρουσίας στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελεί από χθες παρελθόν από το βολιώτικο συγκρότημα. Η συνεργασία με τον 45χρονο τεχνικό λύθηκε χθες κοινή συναινέσει και όπως όλα δείχνουν αυτός που θα τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Σάββας Παντελίδης. Επίσης, αναμένονται και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, καθώς τουλάχιστον δύο παίκτες θα κληθούν να λύσουν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έγινε στις 19 Οκτωβρίου και ακριβώς τρεις μήνες μετά, στις 20 Ιανουαρίου το παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Ψαχνά έμελε να είναι το τελευταίο του ματς, ως προπονητής των «ερυθρολεύκων». Η διοίκηση ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον 45χρονο τεχνικό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στη δεύτερη θητεία του, ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς και σε πέντε παιχνίδια Κυπέλλου. Το πρώτο παιχνίδι ήταν με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 6η αγωνιστική (2-2), ενώ ο συνολικός απολογισμός για τον Ολυμπιακό με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του ήταν τρεις νίκες, μία ήττα και επτά ισοπαλίες (στο πρωτάθλημα) και μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η μοίρα, πάντως, θέλει τον μέχρι χθες προπονητή του Ολυμπιακού να αποχωρεί από τις ομάδες τις οποίες κοουτσάρει, αμέσως μετά από παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αποχωρήσει από τον πάγκο του Πιερικού, μετά από παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ φέτος την 4η αγωνιστική ως προπονητής της Δόξας Δράμας, έχασε από τον Ηρακλή στα Ψαχνά με 2-0 και απολύθηκε από τη μακεδονική ομάδα. Με τον Ολυμπιακό Βόλου το προχθεσινό παιχνίδι στα Ψαχνά έμελε να είναι το «κύκνειο άσμα» για τον Παπαδόπουλο στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Χθες ο Σούλης Παπαδόπουλος πήγε στην προπόνηση της ομάδας στο Πανθεσσαλικό και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους άμεσους συνεργάτες του. Τους ευχήθηκε καλή τύχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος και άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Στους ποδοσφαιριστές πριν από τη χθεσινή προπόνηση μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Καραγιάννης, παρουσία και του κ. Μάνου Κρατήρα, τονίζοντας στους παίκτες πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς διοίκησης, προκειμένου η ομάδα ενισχυμένη και δυνατή να διεκδικήσει στα παιχνίδια που απομένουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, που είναι και ο αποκλειστικός στόχος.

Αποχωρούν δύο ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως και σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι αμυντικός και ο άλλος ξένος επιθετικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί από τη διοίκηση να λύσουν τα συμβόλαιά τους κοινή συναινέσει.

Προ των πυλών ο Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο 48χρονος τεχνικός αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο από τον πάγκο του Πανθρακικού, τον οποίο είχε οδηγήσει τον Μάιο του 2012 στη Σούπερ Λιγκ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής στον Θρασύβουλο, στη Ρόδο, στον Φωστήρα, στην Καλλιθέα, στο Αιγάλεω, στα Τρίκαλα, στον Εθνικό Πειραιώς και στον Πανθρακικό, όπως προαναφέραμε. Η ανακοίνωση της πρόσληψής του αναμένεται να γίνει σήμερα (χθες το βράδυ υπήρξε διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ) και θα βρίσκεται αύριο στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με τον Αντώνη Μάνδαλο, ως προπονητή, ενώ είναι πολύ πιθανό να προφυλαχτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Πανθεσσαλικό.

Άλλη μια ισοπαλία

Άλλη μια ισοπαλία, η 10η στο φετινό πρωτάθλημα σε 16 παιχνίδια, σημείωσε στα Ψαχνά ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον τοπικό Ηρακλή. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση, παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, καθώς παρουσίασαν χτυπητές αδυναμίες, τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού, όσο και στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δημιουργήσει ούτε μία αξιόλογη φάση μπροστά στο τέρμα του Σικαλιά, ενώ στο β’ μέρος που ανέβασε, κάπως, την απόδοσή του, βρέθηκε στο 64’ πίσω στο σκορ από στημένη φάση. Ο Δήμου με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει για τον Ολυμπιακό στο 79’ ο Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος που έκαναν οι αμυντικοί του Ηρακλή και με σουτ έγραψε το 1-1.

Θα πρέπει να σταθούμε στη εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, στο τέλος όμως έφυγαν απογοητευμένοι και πικραμένοι, κυρίως από τη εμφάνιση της ομάδας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στα Ψαχνά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, στην οποία τονίζεται πως η διοίκηση θα φροντίσει για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τους φιλάθλους της, που για ακόμη μια φορά απέδειξαν με τη δυναμική τους παρουσία και την εν γένει συμπεριφορά τους στα Ψαχνά την αγάπη τους για την ομάδα.

Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υπόσχονται ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να οδηγήσουμε τη Βολάρα μας εκεί που της αξίζει».

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μήτσης, Ρούτσης, Λιώσης, Σεοταχούλ (67′ Χαϊκάλης), Αμέντολα (56′ Βανγκέλι), Μπαράνκος (87′ Μπακομήτρος), Σέγγος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος (34′ λ.τ. Παλαιολόγος), Γκότοβος, Μπολάτι, Τσιάτσιος, Μπρέσκα, Ογιαρμπίντε (46′ Ογκουνσότο), Γενγκά, Μπακαγιόκο (71′ Σολάκης).

Ο Αρετόπουλος «σφυρίζει» Αστέρας Τρ.- Ολυμπιακός Β.

Ο Αλεξάνδρος Αρετόπουλος (από την ΕΠΣ Τρικάλων), η διαιτησία του οποίου συζητήθηκε έντονα στο φετινό παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκός, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Τετάρτης (20.00) μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού Βόλου, για το Κύπελλο Ελλάδος. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Καρσιώτης (ΕΠΣ Κορινθίας) και Σωτηρόπουλος (ΕΠΣ Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Σελίμος από τη Λακωνία.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το