Photo Gallery, Αθλητισμός

«Πληγή» τα εκτός έδρας

Τα παιχνίδια μακριά από τη Ν. Ιωνία αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα» της φετινής Νίκης

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή πρωτοβουλία της Ερασιτεχνικής και του Blue Club* Γεύμα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου από Ερασιτεχνική και Blue Club

Οι αγώνες μακριά από τη Νέα Ιωνία αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα» της φετινής Νίκης. Οι εννέα ήττες που έχει υποστεί δεν της έχουν επιτρέψει να ανέβει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα του βορείου ομίλου της Football League 2 και αν δεν λύσει αυτό το πρόβλημα στις αγωνιστικές που απομένουν, τότε δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Γεύμα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου παρέθεσαν χθες το μεσημέρι η Ερασιτεχνική Νίκη και το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

Συνολικά 29 αγωνιστικές έχουν διανύσει οι φιναλίστ του βορείου ομίλου της Football League 2 και η Νίκη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 43 βαθμούς στο ενεργητικό της. Δηλαδή απέχει επτά πόντους από την πρωτοπόρο Επανομή και τρεις από τη δεύτερη Καλλονή.

Η απόσταση η οποία τη χωρίζει από τη δεύτερη θέση τουλάχιστον δεν είναι απαγορευτική για να τρέφει ελπίδες, αλλά δεν είναι και απλή υπόθεση. Δεν χωρά αμφιβολία ότι βολιώτικο συγκρότημα είχε αρκετές ευκαιρίες για να μειώσει τη διαφορά, αλλά τις «κλώτσησε» με χαρακτηριστική ευκολία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά κυρίως τα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε 14 εξόδους τους οι «κυανόλευκοι» μόνο πέντε φορές δεν έχασαν. Συνολικά μετρούν εννέα ήττες και οι περισσότερες προήλθαν από αντιπάλους χαμηλότερης βαθμολογικής θέσης.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η τελευταία έξοδος της Νίκης, η οποία έχασε με …κάτω τα χέρια από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, που δίνει «μάχη» για τη σωτηρία. Αυτή η αναμέτρηση ήταν μια από τις πολλές που έδωσε η βολιώτικη ομάδα φέτος. Χωρίς συγκέντρωση, με αρκετά προσωπικά λάθη και εύκολη ήττα.

Το πρόβλημα αυτό παραμένει άλυτο κι ας πέρασαν από τον πάγκο αρκετοί προπονητές. Κανείς τους δεν μπόρεσε να βρει τη λύση και το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας, καθώς μέσα στην «κλούβα» η Νίκη εμφανίζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Στράτου Γιδόπουλου, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ζάκυνθο είχε εκφράσει την έκπληξή του για τη διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη τόνισε ότι ακόμη δεν έχουν βρει τον τρόπο ώστε οι παίκτες να εμφανίζονται το ίδιο δυνατοί και μακριά από τη Ν. Ιωνία εκφράζοντας κι αυτός τον προβληματισμό του γι’ αυτό το φαινόμενο.

Πάντως στη Νίκη τώρα σκέφτονται το ματς με τον Φωκικό στο «Παντελής Μαγουλάς» κι εκεί θέλουν να δείξουν το καλό πρόσωπο που συνηθίζουν όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους.

Κίνηση ανθρωπιάς από

Ερασιτεχνική και Blue Club

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση ανθρωπιάς προέβησαν χθες η Ερασιτεχνική Νίκη και το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Πιο συγκεκριμένα παρέθεσαν γεύμα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου προσφέροντας μερικές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Το γεύμα παρατέθηκε στο εστιατόριο «Ράντζο» που βρίσκεται στο Φυτόκο. Παράλληλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα πανέμορφα πόνυ που βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στο εστιατόριο. Έκαναν βόλτες και διασκέδασαν μαζί τους, γεγονός που χαροοποίησε τόσο τα μέλη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής Νίκης, όσο και του Blue Club, βλέποντας διάπλατα τα χαμόγελα των παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ερασιτεχνική Νίκη διέθεσε και το λεωφορείο της για τη μετάβαση των παιδιών στο «Ράντζο» αλλά και την επιστροφή τους στο Ορφανοτροφείο. Ο γραμματέας του Blue Club κ. Γ. Ντοκούζης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τα παιδιά του Ορφανοτροφείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζουμε. Οι σύνδεσμοι φιλάθλων δεν πρέπει να είναι μόνο για τα γήπεδα, αλλά οφείλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Εμείς ως Blue Club θα είμαστε κοντά σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια, που θα έχει ανθρώπινο χαρακτήρα».

Ντέρμπι με Ελασσόνα

η Νίκη στο βόλεϊ

Τον πρωτοπόρο Γ.Σ. Ελασσόνας υποδέχεται η Νίκη σήμερα Κυριακή στη 13:00, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

Για τον λόγο αυτό, διοίκηση, προπονητές και παίκτριες καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν τις εξέδρες του γηπέδου για να ενισχύσουν την ομάδα στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την 7η αγωνιστική συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις: Α.Ο. Σουφλαρίων-Α.Π.Σ. Φθία και Α.Ε. Λάρισας-Γ.Σ. Λαμίας.

Η βαθμολογία

1. Ελασσόνα 13

2. Νίκη Β. 12

3. Φθία Λαμίας 11

4. Γ.Σ. Λαμίας 6

5. Σουφλάρια 6

6. ΑΕΛ 3

Εξάλλου για την 6η αγωνιστική του Β’ ομίλου, του πρωταθλήματος βόλεϊ παγκορασίδων θα διεξαχθούν οι συναντήσεις: Γ.Σ. Τυρνάβου-Γ.Σ. Φαρσάλων, Γ.Σ. Ελασσόνας-Νίκη Βόλου, Α.Σ. Αστραπή-Γ.Σ. Βόλου, Α.Σ. Αργώ-Α.Ο. Σουφλαρίων και Ερμής Αγιάς-Γ.Σ. Αλμυρού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το