Αθλητισμός

Αγώνας της χρονιάς για Ρήγα

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη υποδέχεται το Μουζάκι για τη Δ’ Εθνική

* Στην Τσαριτσάνη ο Πύρασος

Με τις συναντήσεις της 23ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Κυριακή ο 4ος όμιλος της Δ’ Εθνικής και ο Ρήγας Φεραίος παίζει για την επιβίωσή του, υποδεχόμενος το Μουζάκι. Αντίθετα ο Πύρασος θα ταξιδέψει για την Τσαριτσάνη χωρίς άγχος για να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Οικονόμο. Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4 το απόγευμα.

Ρήγας-Μουζάκι

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Βελεστίνο για το παιχνίδι του Ρήγα Φεραίου με το Μουζάκι. Ουσιαστικά είναι ο αγώνας της χρονιάς για τους «κυανόλευκους» που θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρηθούν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα αν τα καταφέρουν θα ξεφύγουν των αντιπάλων τους κατά τέσσερις βαθμούς.

Αναμένεται ένας αγώνας με έντονες συγκινήσεις και με τους Βελεστινιώτες να δηλώνουν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο παίκτης-προπονητής Παναγιώτης Κουντούρης δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Θ»: «Οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου είναι έτοιμοι να δώσουν μία ακόμη μάχη για την παραμονή. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πυργετό έδωσαν και την ψυχή τους για το θετικό αποτέλεσμα και το ίδιο θα γίνει και τώρα. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε έχοντας και τη βοήθεια των φιλάθλων μας».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ρήγα μια και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Αυτοί είναι οι: Σφυρής, Τσουμπέκος, Γούτσιος, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γρούνας, Καρλιάμπας, Σπαθής, Προβιάς, Ζαχαράκης, Μπίκας, Μαυρίδης, Μπλότσικας, Χατζής, Μόσιος, Μπακάλης, Κουντούρης, Τσιαντής, Λαμπρογιώργος, Μιχολίτσης, Γάρος, Ντόντος, Μπάτης και Δανιλόπουλος.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο κ. Σέζος με βοηθούς τους κ.κ. Παπαμιχαηλίδη και Πεντζερέτζη (Κιλκίς), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Λαρισαίος κ. Κούργιας.

Οικονόμος-Πύρασος

Φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου θέλει να κάνει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ενώ ο Πύρασος θα προσπαθήσει να …χαλάσει το πάρτι αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια ακόμη και σε περίπτωση ήττας οι Αγχιαλίτες δεν έχουν πρόβλημα, καθώς η σωτηρία τους είναι εξασφαλισμένη. Ωστόσο, θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να αυξήσουν το αήττητο σερί τους που έχει φτάσει τις 12 αγωνιστικές.

«Θα πάμε στην Τσαριτσάνη τουλάχιστον για να μη χάσουμε. Αν διατηρήσουμε και εκεί το αήττητο νομίζω πως θα το διατηρήσουμε και μέχρι το τέλος. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και ότι βγει» ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Πυράσου Λευτέρη Καλογήρου που υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Πρόκειται για τους: Στούκα, Τσιλίγκο, Αναστασίου, Αρσένο, Κόκκα, Γκάγκα, Στεφανή, Αποστολίδη, Κοντοβά, Τανάγια, Κωνσταντάκο, Μπούτλα, Φασουράκη, Αναγνώστου, Γκικιλασβίλι, Νούσια, Κίτσο, Ζαρίφη, Βούλγαρη, Γεωργιάδη, Διαμάντη και Πετρίδη.

Στην ΕΠΣ Πιερίας ανήκει το διαιτητικό τρίο του σημερινού αγώνα το οποίο αποτελείται από τους κ.κ. Συμεωνίδη, Ατματζίδη και Καραμπούλα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Σκούρας από την Καρδίτσα.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής είναι το εξής:

Α.Ο. Καρδίτσας-Απόλλων Λ.

Οικονόμος-Πύρασος

Απεραντιακός-Μετέωρα

Θύελλα-Σπερχειάδα

Πυργετός-Ελασσόνα

Ρήγας Φεραίος-Μουζάκι

Λαμία-Αγρότης 0-3 α.α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το