Τοπικά

Υποψήφια δήμαρχος Αλοννήσου η Κική Αναγνώστου

Tην απόφασή της να συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Αλοννήσου ανακοίνωσε η καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Κική Αναγνώστου.
Στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Η μέχρι σήμερα ενασχόλησή μου με τα κοινά είχε ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας. Έτσι αγωνίστηκα, συνεργάστηκα αλλά και συγκρούστηκα για όσα πίστεψα και πιστεύω ότι μπορούν να αναδείξουν το νησί μας, να βελτιώσουν την καθημερινότητα μας και να ενισχύσουν την τοπική οικονομία. Αντιτάχθηκα σε εγωκεντρικές λογικές έχοντας πάντοτε ως βασική αρχή και στόχο το καλό του νησιού μας, το κοινό καλό. Το κοινό αυτό συμφέρον οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει, πολύ περισσότερο δε στην παρούσα χρονική στιγμή που οι εκλογές, λόγω απλής αναλογικής, επιβάλλουν την ύπαρξη κουλτούρας συνεργασίας για την επόμενη μέρα.
Με αυτές τις σκέψεις, και έπειτα από παρότρυνση πολλών συμπολιτών μας, αποφάσισα τη διεκδίκηση της ψήφου σας συγκροτώντας ανεξάρτητο συνδυασμό με όσους μας ενώνουν τα ίδια «πιστεύω». Το στοίχημα είναι μεγάλο αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να το κερδίσουμε και να διαμορφώσουμε την Αλόννησο που μας αξίζει. Με την δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σας ζητώ την στήριξη σας προς εμένα και τους συνεργάτες μου, τους οποίους θα παρουσιάσω το αμέσως επόμενο διάστημα μαζί με το όνομα και τις βασικές αρχές του αυτοδιοικητικού συνδυασμού μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το