ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεομπαίκτες στο ΚΙΝΑΛ

Παραπολιτικά

Μαρίνα

Παραπολιτικά

Ανακήρυξη

Παραπολιτικά

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μαύρη σοκολάτα

Ελλάδα

Ελλάδα

Τσίπρας: Η πρόταση δυσπιστίας είναι καλοδεχούμενη

«Καλοδεχούμενη» χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε από τη ΝΔ ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο. Όπως είπε ο πρωθυπουργός: «Την καλωσορίζουμε και εάν δεν υπήρχε θα έπρεπε να την εφεύρουμε».

«Κύριε Μητσοτάκη, η πρόταση δυσπιστίας είναι καλοδεχούμενη. Την καλωσορίζω. Είναι ένα πολύ σημαντικό δώρο που μου κάνετε αυτή την κρίσιμη στιγμή» είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

«Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε αυτές τις δύο μέρες να μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις, για το ποιος έδωσε τι και πότε. Θα τα πούμε όλα, για το ποιος κέρδισε και ποιος έχασε» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός αρχίζοντας την ομιλία του για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης, σημείωσε ότι «η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής έχει ιστορική αξία γιατί μετά από 8 χρόνια είναι η τελευταία φορά που θα ψηφιστούν τα τελευταία μέτρα της τελευταίας αξιολόγησης του τελευταίου προγράμματος».

«Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας, αποκαταστάθηκε η αξιοπιστία της χώρας και τελειώνει οριστικά με τα προγράμματα στήριξης», τόνισε ο πρωθυπουργός.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το