ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόβια στον Ράντοβαν Κάρατζιτς

Κόσμος

Διπλή βράβευση για το Fashion City Outlet

Τοπικά

Μια δημοτική αρχή «θίασος»

Παραπολιτικά

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

Τοπικά

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι επιπλέον δαπάνες για τους κυκλικούς κόμβους

Στη συμπληρωματική σύμβαση που αφορά την κατασκευή των κυκλικών κόμβων στον Βόλο αντέδρασαν οι μειοψηφίες στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς προβλέπει επιπλέον το ποσό των 360.000 ευρώ.  Παίρνοντας τον λόγο ο κ.Γαργάλας δήλωσε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει πρόσθετους πίνακες και συμπληρωματικές συμβάσεις για επιπλέον εργασίες. «Στη σύμβαση για τους κυκλικούς κόμβους αυξήθηκε ο προϋπολογισμός αφού βγήκε ο ανάδοχος. Η αρχική πίστωση για το έργο ήταν 1,6 εκ. ευρώ και εγκρίθηκε συμπληρωματικό ποσό 360.000 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Σταυρίδης ανέφερε ότι η αύξηση της συμπληρωματικής σύμβασης είναι κατά 30% και όχι κατά 50% που ανέφερε ο κ. Γαργάλας. «Αν έμπαινε στον κόπο ο Γαργάλας να διαβάσει τις έξτρα εργασίες που έχουν προκύψει. Είχαμε υποχώρηση του εδάφους» δήλωσε.
«Θα γραφτεί στην ιστορία ως η μόνη αντιπολίτευση που δεν θέλουν να γίνει έργο στην πόλη. Θα έπρεπε να διαβάσουν καλύτερα την εισήγηση. Οι μάσκες πέφτουν από τις τοποθετήσεις που κάνουν κάποιοι. Αλλά φτάσαμε στο σημείο ο κ. Γαργάλας να αμφισβητεί το Τεχνικό Συμβούλιο και το Υπουργείο Υποδομών» δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Θ.Θεοδώρου.

Η επικεφαλής της «Επιλογής Ευθύνης» Νατάσα Οικονόμου ανέφερε πως το γεγονός ότι τα χρήματα της συμπληρωματικής σύμβασης προέρχονται από το Υπουργείο, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεται σπατάλη, καθώς πρόκειται για δημόσιο χρήμα. «Μας προκάλεσε έκπληξη το πόσο έξω έπεσε η μελέτη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου Μιχ. Μιτζικός δήλωσε πως η παράταξη συμφωνεί από τη στιγμή που δεν υπάρχει κόστος επιπλέον για τους πολίτες, ωστόσο ανέφερε πως με τη συμπληρωματική σύμβαση αλλοιώνεται η μειοδοσία.

«Με εξαίρεση την παράταξη του Μιτζικού, οι υπόλοιποι  είναι αντίθετοι και θα συνεχίσουν να μην ψηφίζουν κανένα έργο. Θα είναι λυπηρό στις επόμενες εκλογές να μην είστε εδώ και να γελάμε μαζί σας. Στον Τσίπρα να πάτε, δεν πάτε να ενοχλείτε στα τηλέφωνα, έχουμε το φάρμακο. Μέχρι το Φεβρουάριο, θα παραδοθεί ο τέταρτος κόμβος, το γυμναστήριο Αγριάς, θα αρχίσουν οι εργασίες στο δημοτικό θέατρο,στη Φιλελλήνων, στο Βασδέκειο. Θα σας περάσει. Ξύδι, ήρθε καινούργια εισαγωγή από την Κίνα» είπε ο Αχ. Μπέος.

Επίσης επιτέθηκε στον σύμβουλο των «Δρόμων Συνεργασίας» Θωμά Κλημόπουλο  αναφέροντας πως αν ξανασυμβεί αυτό που έγινε σε συνεδρίαση του Δ.Σ., να χτυπάει τα χέρια και να φωνάζει μπαχαλάκηδες, θα φέρει κουρέα να τον κουρέψει.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το