Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι πριν το lockdown στα Λαδάδικα

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το πάρτι που διοργανώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν από την επιβολή lockdown στη Θεσσαλονίκη, παρήγγειλε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Παναγιώτα Γκίκα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, από την παραγγελία ζητείται να διερευνηθεί αν υπήρξε παράβαση της υπουργικής απόφασης για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και ενδεχομένως παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα.

Το επίμαχο πάρτι, που προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, όπως φαίνεται και στα video τα οποία κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διοργανώθηκε σε γνωστό μπαρ στα Λαδάδικα.

Στις εικόνες, με την ένδειξη «τελευταίο βράδυ», διακρίνονται δεκάδες νεαροί να διασκεδάζουν, χωρίς μάσκες, σαν να μην υπάρχει αύριο. Οι νεαροί, την ώρα που στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές από πολίτες που περίμεναν να κάνουν rapid test και ενώ τα αυξημένα κρούσματα έθεσαν την περιφερειακή ενότητα στο «κόκκινο», τραγουδούσαν, έπιναν και χόρευαν χωρίς φυσικά να τηρούν κανένα μέτρο ατομικής προστασίας και απόστασης.
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το