Τοπικά

“Σύρραξη” στους Αγίους Αναργύρους για την κεραία κινητής τηλεφωνίας- Τραυματίστηκε κάτοικος

Το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων, μετά από απόφαση ιδιώτη να τοποθετήσει, με όλες τις νόμιμες άδειες όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, κεραία κινητής τηλεφωνίας, στην ταράτσα του σπιτιού του, οδήγησε  το απόγευμα του Σαββάτου σε σοβαρά επεισόδια. Ο τραυματισμός ενός ανθρώπου και η «επίθεση» στην κατοικία, είναι το αποτέλεσμα της  «σύρραξης» στη γειτονιά. Κατά τη διάρκεια των εντάσεων σημειώθηκαν φθορές στο ισόγειο του κτιρίου όπου φιλοξενείται η κεραία καθώς έσπασαν τζάμια, ενώ κάτοικοι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία ανέφεραν ότι «ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους προκάλεσε».

dsc00879

Το  απόγευμα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε  ταράτσα σπιτιού, πρόσωπο που φέρεται να ανήκει στο περιβάλλον του ιδιοκτήτη της κατοικίας καταγγέλλεται από αυτόπτες μάρτυρες- κατοίκους της γειτονιάς -ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του,  άνδρα ηλικίας περίπου 65 ετών.  Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Βόλου ενώ ο 65χρονος φέρεται να έχει κακώσεις στο σώμα του.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι καταγγέλλουν πως η παράσυρση δεν προκλήθηκε από ατύχημα κάτι που ωστόσο αρνείται η πλευρά του ανθρώπου που «κατηγορείται» για την πρόκληση του ατυχήματος.

dsc00875

«Ο άνδρας που παρασύρθηκε έχει πρόβλημα υγείας.  Έχει βηματοδότη» δήλωσε η κάτοικος των Αγ. Αναργύρων Ε. Σπαθούλα και πρόσθεσε: « Δεν αντέχουμε άλλο. Πληρώνουμε τους φόρους μας και δεν  είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα έξω από το σπίτι μας.  Έχουμε κάθε δίκιο να φωνάζουμε για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας».

 Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι, έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 1.000 υπογραφές για την απομάκρυνση της κεραίας από τη γειτονιά τους.

«Από την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στον Εισαγγελέα με τις υπογραφές που συγκεντρώσαμε» δήλωσε κάτοικος και ανέφερε πως οι κεραίες σε λίγο καιρό, αν δεν αντιδράσουν, θα απλωθούν σε κάθε γειτονιά.

dsc00874

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το