Τοπικά

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για την απώλεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, συζύγου της βουλευτή Άννας Βαγενά, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στην οποία αναφέρει πως κατέθεσε χρηματικό ποσό στη μνήμη του, όπως επιθυμεί και η οικογένεια.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απώλεια του μεγάλου τραγουδοποιού και συνθέτη, Λουκιανού Κηλαηδόνη, συντρόφου στη ζωή και την τέχνη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Άννας Βαγενά.
Συλλυπούμενοι την ίδια την Άννα Βαγενά και τους οικείους της γι’ αυτή τη μεγάλη απώλεια, εκφράζουμε τη βεβαιότητά μας πως η παρακαταθήκη του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα τον κρατήσει για πάντα ζωντανό στις καρδιές μας.
Σεβόμενοι απολύτως την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, αντί στεφάνου προβαίνουμε στην κατάθεση του συμβολικού ποσού των € 200 στη μνήμη του μεγάλου καλλιτέχνη προς ενίσχυση της οικογένειας που ο εκλιπών φρόντιζε επί σειρά ετών (ΙΒΑΝ Τραπ. Λογ/σμου GR8501101130000011395450502).
Καλούμε, τέλος, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, που το επιθυμούν, να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους ενισχύοντας την ως άνω οικογένεια, μιμούμενοι το παράδειγμα του εκλιπόντος καλλιτέχνη, ο οποίος δίδαξε με το ήθος του έμπρακτα τι σημαίνει τέχνη για τον άνθρωπο, την ελευθερία και την κοινωνική αλληλεγγύη”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το