Τοπικά

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ: Το σύνθημα του Πολυτεχνείου πιο επίκαιρο από ποτέ

“Το σύνθημα «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ενέπνευσε τους αγώνες της νεολαίας του Πολυτεχνείου και του λαού μας, και σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ είναι στον πυρήνα των διεκδικήσεων του λαϊκού κινήματος” τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , η φτώχεια και εξαθλίωση, η πρωτόγνωρη φαλκίδευση των συνδικαλιστικών και όχι μόνο, δικαιωμάτων και ελευθεριών, η μεγάλη ανεργία, η υποβάθμιση και απαξίωση των κοινωνικών αγαθών,της Παιδείας και ιδιαίτερα της Υγείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης είναι μερικά από τα δεινά που βιώνουμε σήμερα.

“Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι η αντισυνταγματική απαγόρευση των συναθροίσεων που θυμίζει άλλες εποχές…
Ο φετινός εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω της επίθεσης της Κυβέρνησης της Ν.Δ., με αφορμή τον covid 19, στα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας.
Καλούμε τους συναδέλφους μας και τους πολίτες να περιφρουρήσουν τόσο τα μέτρα υγειονομικής προστασίας όσο και την ελευθερία, τη δημοκρατία και τα εργασιακά μας δικαιώματα. Εμείς μπήκαμε σε καραντίνα, τώρα είναι σειρά των αντιεργατικών και αντιλαϊκών νόμων να μπουν σε μόνιμη καραντίνα…”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το