ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφτασαν στα φαρμακεία 25.000 αντιγριπικά εμβόλια

Ελλάδα

Χωματερή στην είσοδο του Πτελεού

Τοπικά

Αποχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο του Αερινού

Τοπικά

Αδήλωτη εργασία σε υψηλά επίπεδα στη Μαγνησία

Τοπικά

Δικαστές γράφουν ποίηση και πεζογραφία

Πολιτισμός

20 πόντοι φρέσκο χιόνι στα ορεινά των Τρικάλων

Τοπικά

Συνελήφθη 40χρονου στον Βόλο για κατοχή χασίς

Τοπικά

Είχε «ταράξει» στις κλοπές τη Σκόπελο

Τοπικά

26χρονος έκλεψε το εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Βόλο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Ασθενής σεισμική δόνηση 2,5 Ρίχτερ στη Σκιάθο

Τοπικά

Κόσμος

Συγκινεί 8χρονος: «Βοηθήστε τον πατέρα μου να σωθεί»

Από τη συμμετοχή του στους αγώνες IronMan, ο PeteMcCleave βρέθηκε να έχει απομείνει με επτά χρόνια ζωής ακόμα, με αποτέλεσμα ο 8χρονος γιος του να αναλάβει δράση. Ο καρκίνος μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε και οποτεδήποτε… Δεν κάνει διακρίσεις, αν είσαι φτωχός ή πλούσιος, γυμνασμένος ή όχι. Ειδικά το τελευταίο το επιβεβαίωσε η περίπτωση του Pete McCleave.
Το 2016, λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή στους αγώνες IronMan ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία, η οποία έμελλε να του σώσει την ζωή. Ή τουλάχιστον να του αυξήσει τις πιθανότητες να ζήσει ακόμη περισσότερο. Στη νοσηλεία του στο νοσοκομείο λοιπόν, μεταξύ άλλων έκανε και κάποιες ακτινογραφίες, τα αποτελέσματα των οποίων ανάγκασαν τους γιατρούς να τον οδηγήσει σε νέες εξετάσεις που έδειξαν ότι πάσχει από μία μορφή καρκίνου του αίματος που ονομάζεται μυέλωμα.

Αν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν προβεί σε μεταμόσχευση βαστικών κυττάρων θα έχει μόλις 7 χρόνια ζωής μπροστά του, κάτι που το έμαθε ο γιος του και αποφάσισε να αναλάβει δράση… Μαζί με τους γονείς του άνοιξε την καμπάνια 10.000 donors appeal, ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπορέσει να σώσει όχι μόνο τον πατέρα του αλλά και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
Μάλιστα, ένα γράμμα που έγραψε, προκειμένου να προωθηθεί η προσπάθεια αυτή, έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και όποιος το διαβάζει εύκολα καταλαβαίνει το γιατί. Έφτιαξε, λοιπόν, ένα σκίτσο με την διαδικασία που θα χρειαστεί να υποβληθεί κάποιος, προκειμένου να δείξει πόσο απλή είναι και έγραψε…

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το