Ελλάδα

Στη ΜΕΘ έπειτα από ανακοπή ο πατέρας του Καλλιάνου – Το ξέσπασμα του βουλευτή της ΝΔ

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» νοσηλεύεται ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για το νοσοκομείο για το οποίο ο γνωστός μετεωρολόγος ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης με βίντεο που ανήρτησε στο Facebook του, με την διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος για την ώρα να μην κάνει κάποιο σχόλιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πρώτο νοσοκομείο το οποίο υποδέχθηκε τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ήταν το Ασκληπιείο της Βούλας σε γενική εφημερία. Στο νοσοκομείο αυτό έγινε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση και εκεί κρίθηκε από τους γιατρούς ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε αγγειοχειρουργική κλινική την οποία δεν διαθέτει το Ασκληπιείο και άρα με βάση το υπάρχον πρωτόκολλο έπρεπε να μεταφερθεί στο «Αττικόν». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ, χθες, έπαθε ανακοπή.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου

Η περιπέτεια της υγείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου έγινε γνωστή με βίντεο του βουλευτή της ΝΔ στο Facebook, το βράδυ της Τρίτης.

Με δάκρυα στα μάτια, ο γνωστός μετεωρολόγος μιλούσε για την περιπέτεια υγείας του πατέρα τους ενώ όπως τόνιζε «κόπηκε η μισή του ζωή».

«Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», ανέφερε.

Όπως εξηγούσε στην ανάρτησή του ο κ. Καλλιάνος: «Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου».

«Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

» Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

» Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

» Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ».

Καταλήγοντας λέει ότι «έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν.

» Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το