Αθλητισμός

Σταντ για ενίσχυση του μπάσκετ σήμερα στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νίκης

Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του τμήματος μπάσκετ της Νίκης, προκειμένου να βγει η φετινή χρονιά στη National League 1. Για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Κανούλης και η Διοικούσα Επιτροπή έχουν αναλάβει πρωτοβουλία, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν στον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρώην γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ θα βρίσκεται σήμερα έξω από το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Νίκης με τον ΠΑΟΚ Β’ και θα μαζεύει χρήματα για τις ανάγκες της. Για το θέμα αυτό έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Facebook:

«Ξεκίνησε μια προσπάθεια απ΄ έξω για να ενισχυθεί το τμήμα μπάσκετ και να σωθεί η χρονιά. Ήδη σε δυο εβδομάδες άρχισε κόσμος να βοηθάει σε όλο αυτό δίνοντας από δέκα μέχρι και εκατό ευρώ.

Ό.τι μαζεύεται από λεφτά είναι για πληρωμές παικτών και για μετακινήσεις. Η ομάδα το Σάββατο τελείωσε τα παιχνίδια του πρώτου γύρου για το 2023. Χρειάζεται μεγαλύτερη συμμετοχή όμως, γιατί έτσι θα το πέτυχουμε να το σώσουμε όλοι μαζί. Μπορούμε γιατί έχουμε τον κόσμο να το κάνουμε.

Τα 10 ευρώ είναι για τους πιο πολλούς κάτι εύκολο. Και αυτά γίνονται μια φορά. Αυτά τα μπλοκ αποδείξεων θα παραδοθούν στην ομάδα στο τέλος, γιατί θα έχει μεγάλη αξία τι κάναμε όλοι μαζί και τι πετύχαμε με τα ονόματά μας μέσα.

Έρχονται Χριστούγεννα και ο προπονητής μαζί με τους παίκτες αξίζουν τη βοήθειά μας στην προσπάθεια που κάνουν.

Θα είμαι έξω από το γήπεδο του ποδοσφαίρου τη Δευτέρα από νωρίς για όποιον θέλει να βοηθήσει το τμήμα και θα παραμείνω εκεί μέχρι να φύγει και ο τελευταίος Νικιώτης από το γήπεδο…».

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης, όπου αναφέρει τα κάτωθι: «Στον σημερινό αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο σταντ έξω από το γήπεδο της Νεάπολης, όπου θα βρίσκεται ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας μας Δημήτρης Κανούλης και στο οποίο ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης Βόλου θα μπορεί να συνεισφέρει προς την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ. Η Νίκη είναι ο κόσμος της».

 

 

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το