Τοπικά

Σχεδόν γεμάτα τα ξενοδοχεία για την Πρωτοχρονιά

Στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς συγκαταλέγεται η Μαγνησία πλέον και προτιμάται από χιλιάδες επισκέπτες, που θέλουν να περάσουν ξέγνοιαστες χειμερινές διακοπές, ειδικά σε περιόδους γιορτών.
Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία του Βόλου, της Πορταριάς, της Μακρινίτσας, αλλά και στα Χάνια ξεπερνούν, ανάλογα την περιοχή, το 85% για την Πρωτοχρονιά, ενώ για την υπόλοιπη χερσαία Μαγνησία οι πληρότητες αγγίζουν το 60%.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης ανέφερε ότι η Μαγνησία και ειδικά ο Βόλος, η Πορταριά, η Μακρινίτσα και τα Χάνια αποτελούν τουριστικοί προορισμοί τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Η κίνηση στα ξενοδοχεία για τις γιορτινές μέρες και της Πρωτοχρονιάς βρίσκεται σε καλό επίπεδο με τους τουρίστες να δείχνουν την προτίμησή τους για τον Βόλο και το Πήλιο.
Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Ζαφείρη, σε Βόλο, Πορταριά, Μακρινίτσα και Χάνια οι πληρότητες στα ξενοδοχεία ξεπερνούν το 85% για την Πρωτοχρονιά, ενώ για την υπόλοιπη χερσαία Μαγνησία οι πληρότητες φτάνουν το 60%.
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, μέχρι και σήμερα (σ.σ. χθες) δεν υπήρξαν ακυρώσεις στις κρατήσεις λόγω του καιρού, ενώ χαρακτήρισε «τρομοκρατία» ό,τι βγαίνει στις ειδήσεις με τον καιρό και τα προβλήματα που δημιουργούνται.

Όσον αφορά στο τριήμερο των Φώτων ο ίδιος ανέφερε ότι «ελπίζουμε να πάει καλά και να επισκεφτούν τη Μαγνησία τουρίστες για το τριήμερο, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για την κίνηση στα ξενοδοχεία».
Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας σημείωσε πως μέχρι και χθες το μεσημέρι δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τα Φώτα, ενώ ανέφερε πως οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα τα τελευταία χρόνια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το