Ελλάδα

Πάτρα: Μυστήριο με 17χρονη Ιρλανδή που παραμένει στο νοσοκομείο – Από τα «αζήτητα» τώρα τη διεκδικούν και οι δυο γονείς της

Nέα στοιχεία «έρχονται στο φως» για τη μυστήρια υπόθεση της 17χρονης Ιρλανδής, που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη και όταν βρέθηκε κανένας συγγενής δεν την αναζήτησε. Τώρα τη διεκδικούν και οι δύο γονείς της και τηρείται στάση αναμονής για το που θα μετακινηθεί η 17χρονη και από ποιον γονέα.

Ειδικότερα σύμφωνα με το Tempo24.News, o πατέρας της που βρίσκεται στην Ιρλανδία ενδιαφέρθηκε να την πάρει από την Πάτρα. Μάλιστα εξεταζόταν το σενάριο οι τοπικές αστυνομικές αρχές να την μεταφέρουν στη χώρα.
Ωστόσο την ίδια ώρα, την εξέλιξη πληροφορείται η μητέρα της που ζει στην Ισπανία και ενημερώνει πως θα έρθει η ίδια στην Πάτρα για να πάρει την κόρη της.

Υπενθυμίζεται πως η ιστορία της ανήλικης έγινε γνωστή όταν οι οικείοι της δήλωσαν την εξαφάνισή της και η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για να την εντοπίσει. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν την 17χρονη στην περιοχή της Ακράτας. Μαζί της ήταν και ένας Αμερικανός. Τότε για την προστασία της αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», έως ότου οι εισαγγελικές αρχές αποφανθούν για την μεταφορά της.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το