Πολιτισμός

Κύκλος εκδηλώσεων του Συλλόγου των Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ»

Συνεχίζεται ο κύκλος εκδηλώσεων του Συλλόγου των Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» μέχρι και τον Ιανουάριο 2020. Οι επόμενες εκδηλώσεις είναι:
«-Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. στη Λέσχη Εξωραϊστικής Βόλου μαζί με τον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο Βόλου θα ανοίξουμε το φετινό κρασί beaujolais ακολουθώντας τη γαλλική παράδοση.
-Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου από ώρα 13.00-15.30, χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στον χώρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου (Σπ. Σπυρίδη 130) μαζί με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν όπως κάθε χρόνο σε ιδρύματα της πόλης, φιλανθρωπικές οργανώσεις και άπορες οικογένειες.
-Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου πολιτιστική εκδρομή στην Αθήνα για να παρακολουθήσουμε στην ανθοστόλιστη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής τη συναυλία με βιεννέζικα βαλς του Γιόχαν Στράους και με διάσημους λυρικούς τραγουδιστές από το Johann Strauss Ensemble. Επίσκεψη της περιοδικής έκθεσης «Οι αμέτρητες όψεις του ωραίου» και της αιγυπτιακής πτέρυγας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών. Επίσκεψη και ξενάγηση με επίσημη ξεναγό στον χώρο και στο Μουσείο του Κεραμεικού. Επίσης θα δούμε την παλιά εβραϊκή συνοικία και το μνημείο του ολοκαυτώματος και θα παρακολουθήσουμε τα χορογραφημένα μουσικά συντριβάνια στο κανάλι στο Ίδρυμα του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος με μουσική των Χατζιδάκι, Μπιζέ, Σοστακόβιτς (δωρεάν). Διαμονή στο ξενοδοχείο Athens Plaza. Πληροφορίες – προγράμματα – κρατήσεις – προκαταβολές στο τουριστικό γραφείο Ιonis Tours, στη Φίλα Ζημέρη 6944410944 και Άρτεμη Κουτσούκου 6944685804.

-Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου παρουσίαση για μικρούς και μεγάλους του βιβλίου της Μαρίας Τσακνάκη – Γαβαλά «Παππού, έχεις μήνυμα…». Ομιλητές: Ζέττα Μακρή, βουλευτής Μαγνησίας, πρώην υφυπουργός Υγείας, Χριστίνα Λαμπροπούλου, οικονομολόγος, Νίκος Βαραλής, διευθυντής Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητρόπολης Δημητριάδος «Ορθόδοξη Μαρτυρία». Χαιρετισμό θα απευθύνουν: Άρτεμις Κουτσούκου, πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ», Ευαγγελία Γκόλια, πρόεδρος 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου. Συνδιοργάνωση με τον 1ο Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου.
-Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» κοπή της πίτας του Συλλόγου. Θα είναι ένα ευχάριστο μουσικό απόγευμα.
-18-19 Ιανουαρίου πολιτιστική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουμε το διάσημο μιούζικαλ «Το φάντασμα της όπερας» κατευθείαν από το West End του Λονδίνου για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επίσκεψη στο Εβραϊκό Μουσείο και γεύμα στα Λαδάδικα. Πληροφορίες – κρατήσεις κ. Ζημέρη 6944410944», αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το