Τοπικά

Κυκλοφοριακές αλλαγές Τετάρτη και Πέμπτη στην οδό Λαρίσης για το έργο του καταθλιπτικού αγωγού

Από τη ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώθηκε ότι, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου καταθλιπτικού αγωγού λυμάτων από το Κεντρικό Αντλιοστάσιο έως την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων, θα γίνουν εργασίες στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών, στο ρεύμα από Βόλο προς Λάρισα, την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.
Κατά το συγκεκριμένο χρονικό  διάστημα θα γίνεται προσωρινή διακοπή και ρύθμιση της κυκλοφορίας προς Λάρισα, μέσω των οδών Αλαμάνας και Νεαπόλεως.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση των οχημάτων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Συντήρηση του δικτύου ακαθάρτων
Στο μεταξύ, θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη 11.02.2020 και στις ώρες 7:00 – 11:00, οι εργασίες γενικής συντήρησης των δικτύων ακαθάρτων της ΔΕΥΑΜΒ στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γαμβέτα- Ιάσονος – Κουμουνδούρου – Ερμού, και συγκριμένα στην οδό Κουμουνδούρου μέχρι την Δημητριάδος.
Η διοίκηση της Επιχείρησης ζητεί την κατανόηση των πολιτών και των επαγγελματιών για την όχληση και απευθύνει έκκληση για την αρωγή τους στην διευκόλυνση των εργασιών.
Οι εργασίες αυτές που περιλαμβάνουν τον καθαρισμό και την απολίπωση των δικτύων ακαθάρτων, θα συνεχιστούν σε όλη την παραλιακή έκταση της πόλης και η ΔΕΥΑΜΒ με ανακοινώσεις θα ενημερώνει καθημερινά για τις περιοχές όπου θα εκτελούνται οι εργασίες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το