Ελλάδα

Κοζάνη: Σπίτι-υπερθέαμα κλέβει την παράσταση φέτος τα Χριστούγεννα (pics & vid)

Και τα φετινά Χριστούγγενα την παράσταση αναμένεται να κλέψει ένα σπίτι το οποίο λόγω του στολισμού του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Ο λόγος για το -αν μη τι άλλο- υπερστολισμένο και υπερφωταγωγημένο σπίτι δημοτών της Κοζάνης, που με το μεράκι και την αγάπη τους δημιούργησαν ένα υπερθέαμα.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο kozanilife.gr, η χαρά που τους προσφέρει όλη η διαδικασία του στολισμού παραμερίζει οποιαδήποτε αναστολή τους, είτε οικονομική, είτε πρακτική. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο. Θα διαπιστώσετε ότι δίκαια η συγκεκριμένη κατοικία με ευκολία αποσπά τον τιμητικό τίτλο «Σπίτι των Χριστουγέννων».

Όπως εξηγούν οι δημιουργοί του σπιτιού-υπερθεάματος, το κίνητρο για όλο αυτό είναι η αγάπη τους για τις γιορτές και για τα παιδιά τους. Ετσι, συμμετέχου στον στολισμό, μικροί – μεγάλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!
Για πρώτη φορά μάλιστα, έδωσαν άδεια για μερικά πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού τους. Με τέτοιο στολισμό τα παιδιά της οικογένειας, σίγουρα θα εύχονται και τα φετινά Χριστούγεννα να κρατήσουν για πάντα…

Πηγή: kozanilife.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το