ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φυσικοθεραπεία στις δομές ΚΗΦΗ του Δήμου Βόλου

Τοπικά

Επεσε το πρώτο χιόνι στον Ολυμπο

Ελλάδα

Επιστροφές φόρων 1,8 δισεκ. οφείλει το Δημόσιο

Οικονομία

Έφυγε από τη ζωή 58χρονη στη Νέα Ιωνία 

Τοπικά

Ο καιρός

Τοπικά

Συνάντηση των «Ρομαλέων» στην Ανακασιά

Τοπικά

Πoινή φυλάκισης 3 έως 10 έτη για τον Μπιλ Κόσμπι

Κόσμος

Βόλος: Σύλληψη 37χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Τοπικά

Μέγιστες ριπές ανέμου σε Σκιάθο και Πορταριά

Τοπικά

Τοπικά

Κόντρα για την εκδήλωση βράβευσης του Α. Παπαθανασίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Θέμα για την πρόσφατη εκδήλωση κατά την οποία τιμήθηκε ο δικηγόρος και συγγραφέας Α. Παπαθανασίου από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος που του έδωσε και τον χρυσό σταυρό, έθεσε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ο Μιχ. Μιτζικός.

Με έγγραφό του, το οποίο αναγνώστηκε σήμερα, ο κ. Μιτζικός είχε εκφράσει την άποψη ότι ο Δήμος δεν θα έπρεπε συμμετέχει στην εκδήλωση, καθώς το τιμώμενο πρόσωπο ήταν δήμαρχος της Χούντας.
Ο εκπρόσωπος της ΛΑΣ Α. Νάνος δήλωσε πως οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης όπως τα Γενικά Αρχεία του Κράτους και το Πανεπιστήμιο, θέλησαν να τιμήσουν έναν υμνητή της Χούντας, αλλά με την παρέμβαση του ΚΚΕ αποτράπηκε η συμμετοχή τους.

Αναφερόμενος στη βράβευση -η οποία σημειωτέων έγινε από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος – ο Γιώργος Μουλάς έκανε λόγο για «μαύρο στίγμα» και επιτέθηκε με σφοδρότητα στις αντιπολιτεύσεις που δεν εξέδωσαν ανακοίνωση εις βάρος της εκδήλωσης βράβευσης.

Απαντώντας τόσο στον Γ. Μουλά όσο και στον Μ. Μιτζικό, ο Κ. Γαργάλας τόνισε πως «όταν η αριστερά έτρωγε ξύλο στα μπουντρούμια της χούντας οι “δικοί τους”, δηλαδή η ΝΔ, έκανε βόλτες στην παραλία…».

Όταν το λόγο ζήτησε ο Ιάσονας Αποστολάκης που άρχισε να διαμαρτύρεται ο Γ. Μουλάς του είπε σε επιθετικό τόνο: «Εσύ κάνε μόκο εδώ μέσα, εσύ προσωπικά να μη μιλάς γιατί ξέρεις εσύ».
«Είσαι ψυχοπαθής» του απάντησε ο κ. Ιάσονας Αποστολάκης.

Ο Ματθαίος Δραμητινός, σύμβουλος της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» και διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, κατηγορήθηκε με επιστολή που έστειλε ο Δ. Καντόλας, ότι τον συνάντησε στο ασανσέρ του νοσοκομείου -όντας σε φορείο- και δεν του μίλησε.

Απευθυνόμενος στον Γ. Μουλά που διάβασε την επιστολή Καντόλα, ο Μ. Δραμητινός είπε πως αφενός δεν είδε τον Καντόλα, αφετέρου πρέπει να ευχαριστεί τον διοικητή του Νοσοκομείου, που κρατάει το Νοσοκομείο όρθιο για να χειρουργεί.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το