Τοπικά

Πλήθος κόσμου στον Αγ.Κωνσταντίνο – “Ουρές” προς Αγριά – photos – videos

Πλήθος κόσμου και φέτος στον Αγ.Κωνσταντίνο από Βολιώτες και Βολιώτισσες που απόλαυσαν φαγητό κρασί και μουσική, στο πλαίσιο εκδηλώσεων του ΔήμουΒόλου.

Και φέτος εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας συνέδραμαν στην εκδήλωση κι όπως τονίζει ο Αντιπρόεδρος της ΛΕΔ Μαγνησίας Βασίλης Ηλίόπουλος:

Στην γιορτινή εκδήλωση για τα Κούλουμα του Δ Βολου στη παραλία και το πάρκο του Αγ Κωνσταντίνου βοήθησε και φέτος η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με την οργάνωση και την ασφαλή διανομή των εδεσμάτων και την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.
Χιλιάδες κόσμος Βολιωτες αλλά και τουρίστες γεύτηκαν τα δωρεάν εδέσματα που πρόσφερε ο Δήμος και διασκέδασαν με την ορχήστρα και την μουσική τους.

photos Vasilis Iliopoulos facebook

 

Ουρές στην Αγριά – video

Στο μεταξύ “ουρές”αυτοκινήτων σήμερα το πρωί στο δρόμο προς Αγριά.Τα αυτοκίνητα κινούνταν σημειωτόν, στο δρόμο προς Αγριά, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να εκδράμουν προς διάφορες παραλιακές περιοχές του Πηλίου

Δείτε video

Πιο ομαλή είναι η επιστροφή των εκδρομέων στον δρόμο της Αγριάς τώρα το βράδυ, όπου ναι μεν παρατηρείται κίνηση στο δρόμο αλλά η κυκλοφορία των οδημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το