Τοπικά

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας στη λαϊκή αγορά Νέας Ιωνίας

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας αποτελούμενο από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Πρίγκου Ματίνα και τον Υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Τσιμπανάκο Δημήτρη.
Το κλιμάκιο βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας και επικοινώνησε με εκατοντάδες πολίτες. Το υλικό που διανεμήθηκε περιείχε τις βασικές προγραμματικές προτάσεις του κόμματος (12 προτεραιότητες), όπως επίσης τις θέσεις του κινήματος για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια. Επίσης δόθηκε ανοιχτή πρόσκληση για την αυριανή ανοιχτή ομιλία του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη στον Βόλο.
Η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν πολύ θετική, ενώ στις συζητήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τα υψηλά κόστη των λογαριασμών και οι υψηλές τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει καθημερινά τον αγώνα του για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, όσον αφορά τις θέσεις του, με επιμονή, καθαρότητα και ρεαλισμό. Θα συνεχίσει να αναδεικνύει, με κάθε τρόπο, τα προβλήματα που κυριαρχούν προτείνοντας παράλληλα λύσεις εφαρμόσιμες, άμεσες και δίκαιες για τους πολλούς και όχι για τους λίγους και εκλεκτούς.
Πρώτη μας προτεραιότητα η αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και το Δημογραφικό.
Ζητάμε τη δύναμη να αποτελέσουμε έναν ισχυρό αντιπολιτευτικό προοδευτικό πόλο, πάντα θεσμικά. Θα είμαστε δυναμικά παρόντες για να δείξουμε τον εναλλακτικό δρόμο της Σοσιαλδημοκρατίας, πιστοί στις αξίες της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, των ίσων ευκαιριών και του Κράτους Πρόνοιας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το