Τοπικά

Καταγγέλλουν την Ε. Καρυδάκη ότι κατέθεσε την αξιολόγησή της και μετά την έσκισε δημιουργώντας επεισόδιο – Η απάντησή της

Την Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ Εύη Καρυδάκη καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Συσπείρωση δημοτικών υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας «Απόστολος Πλαγεράς» αναφέροντας ότι, ενώ οι εργαζόμενοι προσπαθούν να αποτρέψουν τις αξιολογήσεις,  η ίδια κατέθεσε την αξιολόγηση στην υπηρεσία της.  Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως στη συνέχεια η κ. Καρυδάκη “δημιούργησε επεισόδιο στο Γραφείο Προσωπικού, αφαίρεσε με δολιότητα την αξιολόγησή της και την έσκισε”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συσπείρωσης δημοτικών υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας «Απόστολος Πλαγεράς»:

“Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα , στο πλευρό των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων τους , ώστε να αποτρέψουν τις επιδιώξεις της «αριστερής» Κυβέρνησης και των επιταγών αυτών που μας επέβαλλαν τα μνημόνια , με τις μεθοδεύσεις σχετικά με τις «αθώες» αξιολογήσεις που ουσιαστικά θα είναι ο προθάλαμος των απολύσεων .
Οι εργαζόμενοι ενημερωνόμαστε από τους συναδέλφους μας, τους συνδικαλιστές που έχουμε εμπιστευθεί για να είναι μπροστάρηδες στον αγώνα αυτό και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας προδίδει, ειδικά εκείνους που χρόνια ματαιοπονούν , και με διχαστικό μάλιστα λόγο και πρακτικές, παριστάνουν τους ηγέτες .
Είμαστε στη πολύ δυσάρεστη θέση , την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στους Δήμους, έχουν καταθέσει τις αξιολογήσεις τους στα Σωματεία μας , να καταγγείλουμε μέλος της Διοίκησης του συλλόγου μας και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ, κατά τα άλλα «μπροστάρισα» στους αγώνες , μονίμως καταγγέλλουσα και πρωτοπόρα αποκλειστικά στο διχασμό των εργαζόμενων, Ε. Καρυδάκη. Η εν λόγω έχει καταθέσει την αξιολόγηση της στη υπηρεσία της, δυστυχώς, χωρίς να είναι η μόνη από το περιβάλλον των «συναγωνιστών» της.
Οι συνάδελφοι έχουν κρίση και μάλιστα αυστηρή. Τώρα έχουν και γνώση ώστε να θέσουν στο περιθώριο ανθρώπους με τέτοιες πρακτικές .
Αναμένουμε με ενδιαφέρον και την τοποθέτηση του κομματικού τους φορέα, τον οποίο εξάλλου πάντα χρησιμοποιεί σαν ασπίδα για τις προσωπικές της επιδιώξεις.
Υ.Γ Και επειδή η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος , διαβλέποντας τον εξευτελισμό και πετυχαίνοντας τον αυτοεξευτελισμό της ,δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στην υπηρεσία (Γραφείο προσωπικού) και με δολιότητα αφαίρεσε την αξιολόγηση της , την έσκισε , βάζοντας έτσι σε δυσχερή θέση τους εργαζόμενους σ΄αυτό”.

H απάντηση της Εύης Καρυδάη: “Προεκλογική εκστρατεία με ενορχηστρωμένη προβοκάτσια

“Πρόκειται για ενορχηστρωμένη προβοκάτσια από την πλειοψηφούσα παράταξη, που φαίνεται να ανοίγει τον προεκλογικό αγώνα στο Σύλλογο, με λάσπη. Δεν θα αποδείξουμε εμείς ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Γι’ αυτό αν θέλουν ας μας δείξουν το συμπληρωμένο έγγραφο της αξιολόγησης.
Είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους επιθέσεις και προβοκάτσιες. Σε αυτή όμως την προβοκάτσια εκτιμώ ότι δεν έχει εμπλοκή ούτε το γραφείο προσωπικού ούτε το τμήμα στο οποίο ανήκω.
Η προβοκάτσια έχει την αποκλειστική υπογραφή της πλειοψηφούσας παράταξης, που δρα μέσα στην αγωνία της να κερδίσει την χαμένη αξιοπιστία της απέναντι στους εργαζόμενους. Τους προτρέπουμε να σταματήσουν τον προεκλογικό αγώνα της λάσπης και να φροντίσουν να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και τα οποία γιγαντώνονται λόγω των αντεργατικών πολιτικών που αυτοί οι ίδιοι, οι εργοδοτικοί – κυβερνητικοί συνδικαλιστές στήριξαν και στηρίζουν” .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το