Τοπικά

Καταδικάστηκε 66χρονος Βολιώτης που είχε χτυπήσει με γροθιά στο κεφάλι τη σύζυγό του

Συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 66χρονο Βολιώτη, τον οποίο έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή. Ο 66χρονος, που καταδικάστηκε ερήμην, κατηγορούταν ότι στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 είχε χτυπήσει με γροθιά στο κεφάλι την 65χρονη σύζυγό του και την είχε απειλήσει. Η σύζυγος που ήταν μάρτυρας, φέρεται να δήλωσε ότι της φέρεται βάναυσα ο καταδικασθείς.
Επίσης συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ επέβαλε χθες ερήμην το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 25χρονο Αλβανό, τον οποίο έκρινε ένοχο για παράνομη επανείσοδο στη χώρα από ελεγχόμενο σημείο και για ψευδή αναφορά στην Αρχή.
Ο αλλοδαπός φέρεται να είχε μεταβεί στις 18 Ιουλίου 2017 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και να είχε καταθέσει ψευδή αναφορά, ενώ από την αστυνομική έρευνα αποδείχτηκε πως είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα στις 2 Φεβρουαρίου 2017 και ήταν εγγεγραμμένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το