Τοπικά

Η Ζ. Μακρή στην τελετή υποδοχής των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Μαγνησίας

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην τελετή υποδοχής των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών που θα υπηρετήσουν σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Μαγνησίας και ευχήθηκε εγκάρδια σε όλες και όλους για την νέα σελίδα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Η κα Μακρή ένωσε τις ευχές της με εκείνες του Σεβασμώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιου και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δρ Σαβελίδη και τόνισε το σπουδαίο ρόλο του εκπαιδευτικού στο σύγχρονο σχολείο και διαχρονικά στην Παιδεία εκφράζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό της προς τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς.
Ευχαρίστησε τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους ως αναπληρωτές, αναφέρθηκε στους περισσότερους από 28.500, συνολικά, διορισμούς εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού και ανέδειξε τον στόχο της Κυβέρνησης, του Πρωθυπουργού και του ΥΠΑΙΘΑ για 4.000 νέους διορισμούς κάθε χρόνο, τακτικές επιμορφώσεις και δυνατότητες ανέλιξης που θα ενισχύσουν το έργο και θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών ικανοποιώντας πάγια και δίκαια αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το