Πολιτισμός

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στον Βόλο

Η απόλυτη κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» παρουσιάζεται στον Βόλο, την Τρίτη 28 Ιουλίου, στο Cine «Εξωραϊστική», στις 21.30.
Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή τη μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο…
Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Τη διεκδικούν και οι τρεις, αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό ινδικό μύθο για την υπομονή και τη μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.
Συντελεστές: Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης, σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας, βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Ζώης, σκηνογράφος : Νατάσσα Παπαστεργίου, ενδυματολόγος: Κατερίνα Ανδρικοπούλου, φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης, φωτογράφος: Γιώργος Καλφαμανώλης. Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης, Μυριέλλα Κουρεντή.
Τιμές εισιτηρίων: 17 ευρώ, 13 ευρώ (παιδικό, φοιτητικό, ανεργίας), προπώληση 13 ευρώ. Ώρα έναρξης: 21.30. Διάρκεια: 1 ώρα και 50 λεπτά. Προπώληση στο viva.gr/, Κεχαΐδης-Μουσική, Ήχος, Φωτισμός, 28ης Οκτωβρίου 118Α & Δον Δαλεζίου, Καπνοπωλείον «Γνήσιον», Σ. Σπυρίδη 96 & Γαλλίας, ταμεία Cine «Εξωραϊστική».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το