Άρθρα

Η μεγάλη πόλη μας γυρνά την πλάτη στον τραμπουκισμό , τις απειλές , τις ύβρεις -Τα ψέματα και ο φόβος τελείωσαν

Του Νίκου Μακρίδη 

Υποψηφίου δημοτικού Συμβούλου με υποψήφιο δήμαρχο τον Α. Παπαδούλη

Η κρίσιμη ώρα της επιλογής για το μέλλον της πόλης έφτασε. Είδαμε τον τελευταίο μήνα μια δημοτική αρχή σε αποδρομή να πραγματοποιεί «έργα» με εντατικούς ρυθμούς σε διάφορα σημεία εντός της πόλης, δηλαδή να ρίχνει άσφαλτο σε δρόμους που είχε ξεχάσει ότι υπήρχαν. Πιστεύω πως οι πολίτες δεν είναι ούτε τυφλοί ούτε ανόητοι για να μην αντιλαμβάνονται ότι θέλουν να κλέψουν την ψήφο τους.

Λαμβάνοντας υπόψη κάνεις το μηδενικό έργο Μπέου όλα τα προηγούμενα χρόνια, κάνει την όλη  προσπάθεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής αστεία. Θα απευθυνθώ στον ίδιο τον «ηγέτη» τους.

Έχετε συνειδητοποιήσει άραγε κ.Μπέο ότι πολλά από τα έργα που πραγματοποιήθηκαν είχαν ήδη υπογραφεί επί της θητείας του κ.  Σκοτεινιώτη;

Αναρωτιέμαι κ. Mπέο πριν απευθυνθείτε με χιλιάδες ψέματα στους πολίτες καθίσατε να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε τα δικά σας έργα όλα αυτά τα πέντε χρόνια της θητείας σας; Σταματήστε επιτέλους κ. Μπέο να λέτε ψέματα για δήθεν έργα στη πενταετή θητεία σας, γιατί τα έργα ήταν μόνο οι απλοί κατασκευαστικά κόμβοι-  προγραμματισμένοι από το 2012 επί δημαρχίας Σκοτεινιώτη χρηματοδοτούμενοι από το Υπουργείο Υποδομών για το 2016,- και κάποιες μικροσυντηρήσεις πάρκων, ασφαλτοστρώσεις ελάχιστων δρόμων καθώς και η δημιουργία του γηπέδου της Πύδνας, της ομάδας σας.

Τα ψέματα τέλειωσαν.

Είναι αδιανόητο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών ρίχνοντας στάχτη στα μάτια τους με έργα της τελευταίας στιγμής.

Οι πολίτες του Βόλου θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις εκλογές προς απάντηση σε όσα έχετε πει και έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια της θητείας σας!

Η βαθμολογία σας είναι ένα μεγάλο μηδέν, και ο κόσμος θα δώσει την απάντησή του,

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά κ. Μπέο προσπαθείτε να εξαπατήσετε το Βολιώτικο λαό με ψέμματα, ύβρεις προς όλες τις κατευθύνσεις και προπαγάνδα. Αχιλλέα  Μπέο,  ο Βόλος ήταν πάντα μια Δημοκρατική εργατούπολη όπου επικρατούσε πάντα ο διάλογος από όλους τους φορείς και πάντα βρισκόταν η λύση για κάθε πρόβλημα των κατοίκων, αλλά από τότε που αναλάβατε εσείς καθήκοντα δημάρχου, όλα αυτά τα καταργήσατε ως ο νεότερος χουντικός Γεώργιος Παπαδόπουλος είτε με φουσκωτούς, είτε με διμοιρίες ΜΑΤ .

Βρίζεις, τραμπουκίζεις ,εκφοβίζεις και απειλείς όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου.

Οι Βολιώτες κ. Μπέο δεν έχουνε ανάγκη απο τέτοιες πρακτικές.

Tις πρακτικές σας αυτές φυσικά τις έχετε ΄΄σπουδάσει΄΄ καλά, τις ξέρετε.

Ο Βόλος κ.Μπέο δεν είναι ούτε σκυλάδικο, ούτε Εξάρχεια, ούτε Τρούμπα και οι Βολιώτες είναι άξιοι άνθρωποι, αγωνιστές, οικογενειάρχες που προσφέρουν πολιτισμό και εργασία στον τόπο τους,α λλά για εσάς όλα αυτά είναι τελείως άγνωστες λέξεις.

Κύριε Μπέο οι πολιτικοί άνδρες που σέβονται τον εαυτό τους, το αξίωμά τους και προ πάντων τους πολίτες που τους εμπιστεύθηκαν, πρέπει να λένε την αλήθεια, να μη λαϊκίζουν, να μη βρίζουν, να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και κυρίως να αναλαμβάνουν με παρρησία τις ευθύνες τους. Όχι να ρίχνουν τις ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην του εαυτού τους, νομίζοντας ότι αυτό βολεύει στην πάση θυσία διατήρηση της καρέκλας τους.

Όσο και αν αυτό σας πονά, δεν θα το αποφύγετε. Δεν θα σας σώσουν πλέον ,ούτε οι υπεκφυγές σας, ούτε οι φτηνές δικαιολογίες σας, ούτε τα ψέματά σας, ούτε τα στηρίγματα που ψάχνετε να βρείτε, ούτε οι συνεχείς ύβρεις και οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί σας. Γι΄αυτό και στις εκλογές θα λάβεις τις απαντήσεις.

Φίλες και φίλοι, τα προβλήματα στο Βόλο και στις ενότητές του και αδυσώπητα και αχαρτογράφητα ακόμη. Απαιτούν άμεσες λύσεις. Για το λόγο αυτό Ζητώ την ψήφο σας.΄Εχω το κουράγιο να αντέξω στις δυσκολίες. Έχω όρεξη για σκληρή δουλειά. Έχω το όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Θέλω να προσφέρω σε αυτό  Θέλω να βάλω το λιθαράκι μου στην πραγματοποίηση των ονείρων κάθε Βολιώτη. Θέλω τα παιδιά μας να βρούνε ένα καλύτερο αύριο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το