Αθλητισμός

Φυλάκιση με αναστολή σε οπαδό του ΠΑΟΚ – Eίχε πετάξει ρολό στον Γκαρσία

Το δικαστήριο τιμώρησε με διετή ποινή φυλάκισης με αναστολή τον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στον Γκαρσία στο περσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ που κατηγορείται ότι πέταξε το ρολό ταμειακής μηχανής που τραυμάτισε τον Όσκαρ Γκαρθία. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή.
Επιπρόσθετα, του απαγορεύτηκε και η είσοδος στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια ο κατηγορούμενος θα πρέπει να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του δύο ώρες πριν, κατά τη διάρκεια και δύο ώρες μετά τη λήξη κάθε αγώνα που θα δίνει ο Δικέφαλος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου τόνισε πως δεν τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού και επισημάνθηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα που υπήρχε πέταξε και εκείνος ένα ρολό ταμειακής μηχανής που πέτυχε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά την τιμωρία που του επιβλήθηκε αυτή δεν είχε να κάνει με τον φάκελο που είχε ο κατηγορούμενος στην αστυνομία. Το δικαστήριο έκρινε ότι στην προκειμένη περίπτωση έχει διαπραχθεί αδίκημα και για αυτό του επέβαλλε τη συγκεκριμένη ποινή.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο δικαστήριο δεν βρέθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το