Τοπικά

Επιστολή του Χρ. Μπουκώρου προς τους επιστημονικούς φορείς και συλλόγους για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Απαντώντας σε επιστολή που έλαβε από τους επιστημονικούς φορείς και συλλόγους της Μαγνησίας, αναφορικά με το ζήτημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος τους συνεχάρη για το ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων που κατέθεσαν με σκοπό τη ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Συγκεκριμένα, όπως επεσήμανε στην απαντητική επιστολή του προς τους επιστημονικούς φορείς, ο βουλευτής Μαγνησίας θέτει στη διάθεσή τους το σύνολο των πολιτικών του δυνάμεων, προκειμένου οι προτάσεις τους να καταστούν κτήμα της τοπικής κοινωνίας.
Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς πρώτη φορά κατατίθεται στη δημόσια σφαίρα πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων, οι οποίες θέτουν όλους προ των ευθυνών τους, δηλαδή να παραδώσουν στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον.

H απαντητική επιστολή του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου είναι η ακόλουθη:
«Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εμπεριστατωμένη εργασία που παρουσιάζετε και κυρίως για το ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων που καταθέτετε και το οποίο αποσκοπεί στη ριζική αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής ρύπανσης του Πολεοδομικού Συγκροτήματος του Δήμου Βόλου.
Θέτω στη διάθεσή σας το σύνολο των πολιτικών μου δυνάμεων προκειμένου:
1. Οι προτάσεις σας να καταστούν κτήμα της τοπικής μας κοινωνίας.
2. Με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων, επιστημονικών και πολιτικών, να υλοποιηθεί το σχέδιο που προτείνετε, άσχετα με τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις μπορούν να κατατεθούν και ενδεχομένως να ενσωματωθούν στην πρότασή σας.
Τέλος, με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι επιτέλους για πρώτη φορά κατατίθεται στη δημόσια σφαίρα πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων, οι οποίες θέτουν όλων μας προ των ευθυνών μας, με σκοπό να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το