Τοπικά

Δυναμική αντίδραση στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο προετοιμάζει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Μαγνησίας

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Μαγνησίας, πραγματοποίησε σήμερα την ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου με παρακάτω θέματα:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2019.
2. Έγκριση προϋπολογισμού του 2020.
3. Πρόγραμμα δράσης.
4. Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2019, εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του Συλλόγου, όπως και ο προϋπολογισμός του 2020.
Στην εισήγηση του Δ.Σ. επισημάνθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βιώνουν καθημερινά οι συνταξιούχοι και οι οικογένειες τους από τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται και εφαρμόστηκαν, όχι μόνο από την σημερινή κυβέρνηση, αλλά από όλες όσες που κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια – ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και από διάφορα συνεργαζόμενα πολιτικά σχήματα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Στο κλείσιμο των εργασιών της συνέλευσης αποφασίστηκε, εκτός από την συνέχιση των εξορμήσεων με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συνταξιούχων για το “νέο προμελετημένο έγκλημα στην Κοινωνική Ασφάλιση της κυβέρνησης ΝΔ”, να συμμετέχουν τα μέλη του Συλλόγου στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της περιοχής την ημέρα ψήφισης και συζήτησης του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το