Τοπικά

Δώρα σε εκατοντάδες παιδιά μοίρασε η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας (photos)

Περισσότερα από 700 παιχνίδια σε μικρά και μεγάλα παιδιά μοίρασε και φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου, στην οδό Ιωλκού.

Τα παιδιά που ήρθαν φέτος στον χώρο για να πάρουν το δώρο τους ήταν σχεδόν διπλάσια από πέρυσι ενώ στον χώρο υπήρχε μουσική με χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως και γλυκά που πρόσφερε στα παιδιά και στους γονείς τους ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φτελιάς.

«Το μήνυμα της ημέρας το έδωσε ένα μικρό παιδί που πήρε το μικρόφωνο και είπε να μην τσακωνόμαστε και να συνεργαζόμαστε» είπε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας  Δωροθέα Κολυνδίνη.

Όπως ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης  «Αυτό που πρέπει να μείνει αυτές τις ημέρες είναι η ανθρώπινη πλευρά μας και η αγάπη. Γιατί καμιά φορά και λόγω του θεσμικού μας ρόλου, κινδυνεύουμε να χάσουμε τον χαρακτήρα μας. Τέτοιες ημέρες μας δίνουν αφορμή να βρούμε τον εαυτό μας και να δούμε πως αυτό που προέχει είναι η ανθρωπιά και πως ό,τι γίνεται πρέπει να γίνεται για το καλό μας».

Στα παιδιά δόθηκαν επιτραπέζια και δημιουργικά παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία τους.  Τα μεγάλα παιδιά πήραν σκάκι και τάβλι ενώ τα μικρότερα πήραν γκρινιάρη, ναυμαχία και άλλα.

«Με αυτά τα παιχνίδια μεγαλώσαμε και εμείς και κάποια στιγμή τα παιδιά μας πρέπει να αφήσουν το κινητό  και τον υπολογιστή από το χέρι τους. Με τα παιχνίδια που δώσαμε θα ασχοληθούν πολλές ώρες μαζί με τα αδέρφια τους» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κολυνδίνη.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος , τα παιχνίδια αγοράστηκαν από διάφορα καταστήματα της περιοχής.

«Στηρίξαμε την εγχώρια αγορά όπως και πέρυσι.  Αυτός είναι ο κανόνας για εμάς» είπε χαρακτηριστικά

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας θα μεταβεί αύριο Σάββατο ή την Κυριακή σε σωφρονιστικά καταστήματα , στη Χιλιαδού και στην Κασσαβέτεια για να προσφέρει δώρα στους τροφίμους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το