Αθλητισμός

Διακρίθηκε ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας στο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων

Ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας στο πλαίσιο της εικοσιπενταετούς δράσης του στομ αθλητικό και αγωνιστικό χώρο συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων Α και Β – Κορασίδων Α και Β. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου.

Ο Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας σημείωσε σημαντικές επιτυχίες, ύστερα από την πρώτη θέση που είχε καταλάβει η Αλεξανδρίδη Αλίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο Καματερό στις 23-24 Οκτωβρίου.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν οι ακόλουθοι: Μιχόπουλος Παναγιώτης (χάλκινο μετάλλιο), Ραχμανίδης Άγγελος (ασημένιο μετάλλιο), Τσακάλα Κλεονίκη (χάλκινο μετάλλιο), Πιταράκη Μαργαρίτα (έβδομη θέση), Κατούνης Άγγελος (έβδομη θέση), Μιχοπούλου Πελαγία (πέμπτη θέση), Φλέρης Χρήστος (έβδομη θέση), Βαΐτση Ζωή (πέμπτη θέση), Ψαρρέα Αμυμώνη (πέμπτη θέση), Μουρογιάννη Ευαγγελία (έβδομη θέση), Ψαρρέα Σεμέλη (πέμπτη θέση) και Βασιλειάδη Φαίδρα (έβδομη θέση).

Ο ΟΦΤΜ συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές του για την επιτυχία τους, αλλά και για την υπομονή, την επιμονή και την προσπάθεια που κατέβαλαν για την επίτευξη των στόχων τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το