Τοπικά

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή των Χριστουγέννων στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων που αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2021-2027, τελικός δικαιούχος της δράσης είναι η ΕΕΤΑΑ και ανάδοχος του έργου η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, έλαβε χώρα ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα.
Το προσωπικό του ΚΔΑΠ, κ. Νικηφόρου Έλενα, κ. Μπέζου Μαρία και κ. Γαλάνη Αμαλία σε συνεργασία με τη συνάδελφο του ΚΔΑΠ Προσφυγικών κ. Παπαδοπούλου Βιολέτα ετοίμασαν για τα παιδιά μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που περιελάμβανε αφήγηση του παραμυθιού «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» του Ευγένιου Τριβιζά, μουσικοκινητικά παιχνίδια εμπνευσμένα από το παραμύθι και εικαστικό εργαστήρι, στο οποίο τα παιδιά κατασκεύασαν και διακόσμησαν τα δικά τους αστεράκια-στολίδια με γιορτινή μουσική υπόκρουση.
Τέλος στους μικρούς φίλους μοιράστηκαν κεραμικά αγγελάκια, αναψυκτικά και γλυκίσματα συνοδευμένα με ευχές για Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο, Ειρηνικό και Ελπιδοφόρο το 2023.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το