Τοπικά

Χρ. Μπουκώρος: Δημοπρατούνται στις 9 Μαρτίου τα Κ.Υ. Αλμυρού – Βελεστίνου-Αργαλαστής

Ένα μεγάλο έργο, αυτό της ενεργειακής αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού, βελτίωσης και ανακαίνισης των Κέντρων Υγείας Αλμυρού, Βελεστίνου και Αργαλαστής, συνολικού προϋπολογισμού 4.285.147,16 € πλέον Φ.Π.Α. μπήκε στην τελική φάση υλοποίησης, όπως ενημερώθηκε o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.
Μετά και τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής του ΤΑΙΠΕΔ οριστικοποιήθηκε η 9η Μαρτίου του τρέχοντος έτους ως τελική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών και θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του αναγκαίου αυτού έργου. Πρόκειται για μία ανακατασκευή ευρείας κλίμακας, αφού περιλαμβάνει κατασκευή, συντήρηση και εκσυγχρονισμό κτιριακών υποδομών.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο βουλευτής Μαγνησίας δήλωσε ότι η ένταξη όλων αυτών των έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα.2.0 είναι ζωτικής σημασίας, καθώς διασφαλίζει τη λειτουργική αναβάθμιση των δημόσιων κτιριακών υποδομών υγείας και τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, εμπεδώνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το