Τοπικά

Δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις για τις ζημιές στα σχολεία – Συνάντηση Σαβελίδη – Ντιζέ

Δεν έχουν υποβληθεί προς το παρόν μηνύσεις από τους διευθυντές των τριών σχολείων (5ο ΓΕΛ, 7ο ΓΕΛ και 3ο ΕΠΑΛ)που έγιναν στόχος κουκουλοφόρων χθες στον Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα κουκουλοφόρων σύμφωνα με τον Διευθυντή Β’Βάθμιας Διεύθυνσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη, κινούμενοι με δίκυκλα, προκάλεσαν χθες με καδρόνια ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ, στο 7ο ΓΕΛ και κυρίως στο 5ο ΓΕΛ Βόλου

Ο Διευθυντές κατήγγειλαν τα περιστατικά στην Αστυνομία ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν υποβάλει  μηνύσεις.

Σύμφωνα με πηροφορίες του E-Thessalia κάποιοι από τους δράστες είναι μαθητές σχολείων και κάποιοι εξωσχολικοί. Οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι μεγάλες στο 5ο ΓΕΛ, ενώ στο 3ο ΕΠΑΛ κι 7ο ΓΕΛ μπήκαν κι εντός σχολικού χώρου, ωστόσο λόγω προστατευτικών κιγκλιδωμάτων δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές.

Στις 12.30 ο κ. Σαβελίδης είχε συνάντηση με τον προσωρινό Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Ντιζέ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε αναφορά των συμβάντων από τον κ. Σαβελίδη,ενώ από πλευράς αστυνομίας θα εντατικοποιηθούν οι περιπολίες και ειδικά στα συγκεκριμένα σχολεία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το