Τοπικά

Χρ. Μπουκώρος: « Ο Τσίπρας μεταφέρει τις ευθύνες του στους ώμους του ελληνικού λαού»

mpoykwros

Τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις για τη χώρα σχολιάζει ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος:

Τούτες τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα αισθάνομαι την ανάγκη να αποταθώ στους πολίτες της Μαγνησίας.
Πολλοί είναι οι λόγοι που επιβάλλουν αυτή την επικοινωνία, αλλά οι σπουδαιότεροι εξ αυτών δύο. Πρώτον, είναι αναγκαίο να προειδοποιήσω την τοπική κοινωνία ότι τη χώρα κυβερνούν ανεύθυνοι ιδεοληπτικοί, οι οποίοι προτάσσουν το κομματικό τους έναντι του εθνικού συμφέροντος. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, διακατέχεται από πολιτική δειλία και μεταθέτει τις δικές του αποκλειστικές ευθύνες στους ώμους του ελληνικού λαού. Επιπλέον, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου στο διάστημα των πέντε τελευταίων μηνών επιχειρεί να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό για δεύτερη φορά, αλλοιώνοντας το πραγματικό διακύβευμα των επιλογών της.
Δεύτερον, απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες, άσχετα από τις επιλογές τους στις τελευταίες εκλογές, επιθυμώ να υπογραμμίσω ότι το πραγματικό ερώτημα δεν είναι «ναι» ή «όχι» στα μέτρα. Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο, δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης και είναι «ναι» ή «όχι» στο ευρώ.
Τέλος, οι πολίτες της Μαγνησίας πρέπει να κατανοήσουν ότι οδηγηθήκαμε σε επιλογές υψηλού ρίσκου, που συνάδουν με επιλογές τζογαδόρων, τα αποτελέσματα των οποίων δεν θα αγγίξουν μόνο την οικονομία και την κοινωνία, αλλά την ίδια την ψυχή της πατρίδος και τη γεωπολιτική της θέση.
Oσοι με άφρονες επιλογές οδηγούν τη χώρα σε εθνικές περιπέτειες, ας μην περιμένουν καμία εύνοια από τον ιστορικό του μέλλοντος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το