Τοπικά

Ασθενής βροχόπτωση σήμερα σε Βόλο και Αλμυρό, χιονόνερο σε Μακρινίτσα και Πορταριά

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στον Bόλο σήμερα Παρασκευή 16/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Χιονόνερο με πιθανότητα χιονιού προβλέπεται για τη Μακρινίτσα και την Πορταριά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 1 έως 2 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 2 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στον Αλμυρό,με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή meteo.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το