Αθλητισμός

Ανυπομονούν οι φίλαθλοι για να δουν ξανά τη Νίκη μέσα στα γήπεδα

Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ παραμένει στον «πάγο» με την κυβέρνηση να αρνείται στις ομάδες ακόμη και τις ομαδικές προπονήσεις. Η εκκίνηση δεν προβλέπεται να δοθεί πριν το νέο έτος, με τους φιλάθλους της Νίκης να ανυπομονούν προκειμένου να δουν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα μέσα στα γήπεδα.

Αν μη τι άλλο η Νίκη έχει υψηλές βλέψεις για το νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όποτε και αν αυτό ξεκινήσει. Η διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα που διαθέτει το κατάλληλο υλικό και έναν αξιόλογο προπονητή, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.
Όπως είναι λογικό οι φίλαθλοί της ανυπομονούν να αρχίσει το πρωτάθλημα, ενώ οι ίδιοι έχουν δώσει τη απαραίτητη… ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση αφού η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας κινήθηκε σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.
Φυσικά το «λοκντάουν» έφερε μία αναμενόμενη κάμψη, αφού με το κλείσιμο των γραφείων της ΠΑΕ δεν πραγματοποιούνται αιτήσεις. Ωστόσο, ακόμη και στην εποχή του εγκλεισμού μπορεί όποιος επιθυμεί να προεγγραφεί, αρκεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο Τύπου Κώστα Καραγεωργόπουλο τηλεφωνικά, είτε μέσω facebook ή instagram. Επίσης, μπορεί να επικοινωνήσει με τους παραγωγούς του σταθμού Blue Heart 105,1 και εκείνοι να μεταφέρουν την αίτηση στον κ. Καραγεωργόπουλο.
Οι πληροφορίες που θα πρέπει να δώσει κάθε ενδιαφερόμενος είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του, τον αριθμό ΑΜΚΑ του, τη διεύθυνση του mail του και έναν αριθμό τηλεφώνου, κατά προτίμηση κινητού. Όσο για την προκαταβολή, αφού έρθει σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ θα υπάρξει η σχετική διευθέτηση.

Θυμίζουμε ότι οι κατηγορίες για τα διαρκείας της Νίκης είναι τέσσερις και είναι οι εξής:
Blue: 50 ευρώ. Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: 100 ευρώ. Αφορά όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: 200 ευρώ / VIP: 500 ευρώ: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Family: 120 ευρώ: Αφορά οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το