Τοπικά

Αναστάτωση στη Νέα Ιωνία – Έσπασε αγωγός φυσικού αερίου μπροστά στην Εθνική Τράπεζα

Αναστάτωση επικράτησε στη Νέα Ιωνία γύρω στις 11:30 το πρωί όταν έσπασε αγωγός φυσικού αερίου. Το ατύχημα σημειώθηκε έξω από την Εθνική Τράπεζα , στην Ευαγγελίστρια, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελεί η ΔΕΥΑΜΒ στην περιοχή. Οι πελάτες της τράπεζας που περίμεναν απ’ έξω καθώς και οι γύρω καταστηματάρχες άκουσαν ξαφνικά έναν δυνατό θόρυβο και έντονη δυσοσμία πλημμύρισε την ατμόσφαιρα από τη διαρροή φυσικού αερίου. Στο σημείο κλήθηκε αμέσως συνεργείο της εταιρείας παροχής φυσικού αερίου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η ανακοίνωση της εταιρείας
Σήμερα 22/07/2021 πραγματοποιήθηκε ρήξη αγωγού χαμηλής πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα εκ μέρους Εταιρείας Κοινής Ωφέλειας, στην περιοχή της Ν. Ιωνίας Βόλου και συγκεκριμένα στην οδό Δορυλλαίου 61. Από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 17 καταναλωτών, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί έως τις απογευματινές ώρες.
Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

(φωτό αρχείου) 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το