Παραπολιτικά

Αμπάριζα…

Νεόκοπη, εμπαθή και ανενημέρωτη χαρακτήρισε η κ. Ζέττα Μακρή τη βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Η δεύτερη σύστησε στην πρώτη να αρχίσει να παίρνει ηρεμιστικά και απείλησε τη βουλευτή της ΝΔ με προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Στο μεταξύ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη έδωσε στην δημοσιότητα έγγραφο της Βουλής και το ερμηνεύει ως ήττα της Ζέττας Μακρή, στη διαμάχη τους για το εάν ήταν απάτη η συμμετοχή της στην ψηφοφορία για τα “κόκκινα δάνεια”.
Το έγγραφο για την ακρίβεια, βεβαιώνει, σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ, ότι εκπροσωπούσε τη Βουλή σε διπλωματική αποστολή, αλλά με διαφορετικό τρόπο το ερμηνεύει η κ. Χρυσοβελώνη.
Η κ. Ζέττα Μακρή, στο γενικό πλάνο των επιθέσεων εναντίον της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, δεν έμεινε μόνο στο κεφάλαιο του διορισμού της κόρης στο γραφείο του προέδρου των ΑΝΕΛ, αλλά σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην TRT δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να λαμβάνεται η σιωπή της ως αδυναμία, γιατί και η ίδια μπορεί να ανοίξει πολλά κεφάλαια και να αρχίσει να διερωτάται τι απέγιναν κάποιες υποθέσεις που διερευνά το ΣΔΟΕ…
Η βουλευτής της ΝΔ διεύρυνε τον κύκλο των επιθέσεών της και σε άλλα πρόσωπα.
Δήλωσε ότι εναντίον της αρθρογραφεί και κάποιος που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο ενός ζώου. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ αντιλήφθηκαν ότι κατήγγειλε τον Παύλο Μαρκάκη. Και ο ίδιος το κατάλαβε γι’ αυτό η συνέχεια μιας κόντρας, σχεδόν “προαιώνιας”, αναμένεται με ενδιαφέρον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το