Ελλάδα

Ακόμη ένα πρόσωπο πίσω από την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη; Κινδυνεύει η υγεία του 36χρονου

Μία δεύτερη γυναίκα, με το όνομα Στεφανία, φέρεται να εμπλέκεται στην επίθεση με το καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του 36χρονου

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 36χρονου, Αλέξη Κούγια, στον οποίο οι γιατροί επέτρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης να συνομιλήσει με τον εγκαυματία Κρητικό, «πολλές ημέρες πριν (το συμβάν) υπήρχε μια έντονη πίεση της δράστιδος προς το θύμα να επανασυνάψουν σχέση, με προκλήσεις και παρακλήσεις, τις οποίες το θύμα απέρριπτε».

Σήμερα, σύμφωνα με το cretalive ο 36χρονος φέρεται να αποκάλυψε στο δικηγόρο του – σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια – ότι από την 21.10.2022, παραμονή της επίθεσης με το καυστικό υγρό, η 38χρονη αρχικά και στη συνέχεια μια γυναίκα ονόματι Στεφανία, άρχισαν να τηλεφωνούν συνεχώς στο θύμα και τον προσκαλούσαν να συναντηθούν αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της 22.10.2022 σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, το οποίο είχαν ήδη κλείσει, για να επιδοθούν και οι τρεις σε περιπτύξεις.

«Οι κλήσεις της Στεφανίας (αν αυτό είναι το πραγματικό της όνομα, κάτι που θα ζητηθεί να διερευνηθεί) είναι καταγεγραμμένες στο κινητό του θύματος και θα τεθούν υπόψη της κας Ανακρίτριας Ηρακλείου άμεσα και προ της απολογίας της κατηγορουμένης, το Σάββατο», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Ο 36χρονος τελικά, και μετά από μεγάλη πίεση όπως φέρεται να ανέφερε, δέχθηκε και μετέβη αργά τη νύχτα στο ξενοδοχείο, όπου όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση Κούγια «τον ανέμενε μόνο η μία δράστις, χωρίς τη συνεργό της, και το θύμα, αφού παρέμεινε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εκεί, έφυγε και, όπως αντελήφθη ο κ. Κούγιας λόγω της σημερινής καταστάσεως της υγείας του, τον καλούσαν πάλι να επιστρέψει στο ξενοδοχείο».

Το θύμα δυστυχώς επέστρεψε και η δράστις ήταν πάλι μόνη της και τότε δυστυχώς το θύμα, αφού έκανε ερωτική πράξη με τη δράστη, μετά από λίγο αποκοιμήθηκε. Την ώρα που κοιμόταν, η δράστις φέρεται να πέταξε στον 36χρονο το καυστικό υγρό.

Το επόμενο βήμα από την πλευρά του 36χρονου είναι, μέσω του συνηγόρου του, «να ζητηθεί η ποινική δίωξη της γυναίκας με το μικρό όνομα Στεφανία, της οποίας το πραγματικό όνομα θα αποκαλυφθεί από την έρευνα του αριθμού, με τον οποίο του τηλεφωνούσε και το οποίο θα κληθεί να αποκαλύψει η δράστις, και συγκεκριμένα να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού, ακόμη και αν δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος μαζί με τη δράστη, ήταν και αυτή ένα από τα πρόσωπα που παγίδεψαν το θύμα».

Σε κίνδυνο η ζωή του 36χρονου
Στο μεταξύ ο 36χρονος που δέχθηκε καυστικό υγρό από την 38χρονη σύζυγό του σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο φέρει βαρύ καυστικό τραύμα. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο στο MEGA δηλώνοντας πως το βάθος του χημικού εγκαύματος και την έκταση είδαν οι γιατροί με την επέμβαση που έκανε την Τρίτη ο 36χρονος.

Αναφορικά με την κατάσταση υγείας του 36χρονου η γιατρός είπε: «Δυστυχώς, κινδυνεύει η ζωή του, καθώς έχει μεγάλο έγκαυμα και στον τράχηλο». Ο 36χρονος έχει ήδη υποβληθεί σ’ ένα πολύωρο χειρουργείο, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν δεκάδες άλλα, με τους γιατρούς ωστόσο, να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία των εγκαυμάτων από το καυστικό υγρό. Όσο αφορά το μάτι, η αντιμετώπιση είναι συντηρητική και απαιτείται χρόνος για να παρθούν συμπεράσματα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το